ΚΟΣΜΟΣ

Έμα Στόουν: Η «μούσα» του Λάνθιμου πούλησε τη βίλα της στο Λος Άντζελες - Δείτε φωτογραφίες

H Έμα Στόουν με το βραβείο Bafta
H Έμα Στόουν με το βραβείο Bafta
ΑΡ

Η Έμα Στόουν, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Poor Things» του Γιώργου Λάνθιμου πούλησε το σπίτι της στο Λος Άντζελες για 4,3 εκατομμύρια δολάρια

Η Έμα Στόουν έβγαλε στο σφυρί την πολυτελή της έπαυλη στο Λος Άντζελες τον Ιανουάριο. Σε ισπανικό στυλ, το σπίτι της ηθοποιού βρίσκεται στο Comstock Hills, μια ιδιωτική, περιφραγμένη κοινότητα στη σικ συνοικία Westwood του Λος Άντζελες και η αρχική καταχώριση έκανε λόγο για 3,9 εκατομμύρια δολάρια στο τέλος Ιανουαρίου, είχε γράψει τότε το περιοδικό PEOPLE.

Aυτή την εβδομάδα έγινε γνωστό οτι πωλήθηκε για 4,3 εκατομμύρια δολάρια, κάτι περισσότερο δηλαδή από 300.000 δολάρια πάνω από την αρχική τιμή που είχε ζητηθεί. Η πώληση σηματοδοτεί άλλη μια καλή στιγμή για την σταρ του Χόλιγουντ, η οποία μόλις κέρδισε μια Χρυσή Σφαίρα και το Βραβείο Critics' Choice Awards 2024 για την ταινία «Poor Things».

Η ηθοποιός είχε ανακαινίσει πρόσφατα το σπίτι της, σύμφωνα με την καταχώριση από τον μεσίτη Eric Lavey της εταιρείας Sotheby's International Realty's με έδρα το Μπέβερλι Χιλς. Χτισμένο αρχικά το 1926, το σπίτι με εμβαδό 3.276 τετραγωνικά πόδια διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τέσσερα μπάνια σε δύο ορόφους. Έχει επίσης μπαλκόνι, τζάκι και ένα όμορφο μπάνιο με κλασική μπανιέρα, σύμφωνα με την επίσημη καταχώριση.

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν ότι το σπίτι έχει ιδιαίτερη αισθητική, πολύχρωμα γαλαζοπράσινα και ροζ καθίσματα, ενώ οι τοίχοι του θυμίζουν γκαλερί και είναι διάσπαρτοι με έργα τέχνης. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της βίλας ισπανικού στιλ είναι η κουζίνα. Γεμάτο με άπλετο φυσικό φως, το δωμάτιο είναι εξαιρετικά ψηλοτάβανο και θυμίζει...εξοχή.

Στο ακίνητο υπάρχει τέλος μια μπροστινή αυλή με γκαζόν που έχει θέα στην πόλη και ένας ξενώνας που προστέθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με το πωλητήριο. Ιδανική για παρατεταμένες διαμονές, η ξεχωριστή δομή περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, σουίτα και πλυντήριο.

Η Έμα Στόουν απέσπασε πρόσφατα το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στα BAFTA για την ερμηνεία της ως Μπέλα Μπάξτερ στην ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «Poor Things». Η ηθοποιός διεκδικεί με αξιώσεις και το Όσκαρ Α Γυναικείου Ρόλου στην λαμπερή τελετή που θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, όπου ο Γιώργος Λάνθιμος είναι υποψήφιος για καλύτερη σκηνοθεσία, ενώ το Poor Things διεκδικεί 11 συνολικά βραβεία.