ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Υπέρ... καραμπόλα 100 οχημάτων σε αυτοκινητόδρομο στο Suzhou - Δεκάδες τραυματίες

Κίνα: Υπέρ... καραμπόλα 100 οχημάτων σε αυτοκινητόδρομο στο Suzhou - Δεκάδες τραυματίες

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων μεγάλα τμήματα της Κίνας έχουν πληγεί από κύματα ψύχους, θύελλες και παγωμένη βροχή επηρεάζοντας τις μεταφορές και προκαλώντας πολλά ατυχήματα στους παγωμένους δρόμους

Πολλοί άνθρωποι τραυματίστηκαν μετά από καραμπόλα πάνω από 100 οχημάτων σε αυτοκινητρόδρομο στην πόλη Suzhou της Κίνας, με το ατύχημα να σημειώνεται εξαιτίας ακραίων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με τα τοπικά μέσα.

Πλάνα από το κρατικό κανάλι CCTV και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζουν πολλά αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο στον παγωμένο δρόμο, με ένα από αυτά να βρίσκεται σχεδόν σε κάθετη όρθια θέση, ενώ γυαλιά και συντρίμμια φαίνονται παντού.

Τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν σοβαρά και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία, με ακόμα έξι να έχουν υποστεί εκδορές σύμφωνα με την αστυνομία.

Η κίνηση στο σημείο έχει αποκατασταθεί, ενώ διεξάγεται έρευνα για τα αίτα του ατυχήματος.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων μεγάλα τμήματα της Κίνας έχουν πληγεί από κύματα ψύχους, θύελλες και παγωμένη βροχή επηρεάζοντας τις μεταφορές, ενώ 34 από τα πάνω από 260 αεροδρόμια της χώρας έχουν εκδόσει προειδοποιήσεις για τις πτήσεις λόγω ομίχλης και χιονιού.