ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Για σούσι με τζιν και τσάντα αξίας άνω των 3.500 δολαρίων

Μέγκαν Μαρκλ: Για σούσι με τζιν και τσάντα αξίας άνω των 3.500 δολαρίων
NYT/DAILYMAIL

Η αγάπη της Μέγκαν Μαρκλ για τα ακριβά ρούχα είναι γνωστή και η γκαρνταρόμπα της περιλαμβάνει δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας

Η Μέγκαν Μαρκλ συνεχίζει τη ζωή της και τις εμφανίσεις της, αγνοοώντας έως και αδιαφορώντας για τις περιπέτειες της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Χθες, η 42χρονη βγήκε για δείπνο με φίλους στο Λος Άντζελες και τα φλάς άστραψαν μόλις εμφανίστηκε.

Επέλεξε ένα casual σύνολο - συνδυάζοντας γκρι στενό τζιν με ασορτί πουλόβερ και διακριτικές μπαλαρίνες. Αλλά αυτό που τράβηξε την προσοχή ήταν το πανάκριβο αξεσουάρ που κρεμόταν στο χέρι της, μία τσάντα Goyard Bellechasse Biaude PM αξίας 3.670 δολαρίων (3391.50 ευρώ), σύμφωνα με τη New York Post .

Δεν είναι ξεκάθαρο με ποιον δείπνησε η μαμά των δύο παιδιών στο διάσημο εστιατόριο, το οποίο αυτοχαρακτηρίζεται ως «γιαπωνέζικο γκουρμέ», σερβίροντας σούσι.

Δεν υπήρχε κανένα σημάδι του συζύγου της Μέγκαν, πρίγκιπα Χάρι, 38 ετών, αν και το ζευγάρι φαίνεται να προσπαθεί να αυξήσει τη δημόσια παρουσία του.

Νωρίτερα την ίδια μέρα, η Μέγκαν είχε γευματίσει με τη Βρετανίδα σχεδιάστρια μόδας Clare Waight Keller, την πρώην καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου μόδας Givenchy, υπεύθυνη για το νυφικό της.

Η αγάπη της Μέγκαν Μαρκλ για τα ακριβά ρούχα είναι γνωστή και συχνά έχει κάνει εμφανίσεις με πανάκριβες δημιουργίες γνωστών οίκων μόδας.

Όλα αυτά, ενώ τις τελευταίες εβδομάδες, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είπε σε μερικούς από τους φίλους του ότι ήταν πρόθυμος να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο για να εκτελέσει βασιλικά καθήκοντα

Πηγές είπαν στους Times του Λονδίνου ότι ο Χάρι, ήθελε να βοηθήσει να μεταφέρει μέρος του φορτίου καθώς ο πατέρας του, Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπείες, αν και αυτό φαντάζει μάλλον αδύνατον καθώς τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν παραιτήθηκαν από τις θέσεις τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας το 2020.