ΚΟΣΜΟΣ

Βασιλιάς Κάρολος: Διαβάζει κάρτες συμπαράστασης από το κοινό και γελά - «Τουλάχιστον δεν φοράς κώνο»

Βασιλιάς Κάρολος: Διαβάζει κάρτες συμπαράστασης από το κοινό και γελά - «Τουλάχιστον δεν φοράς κώνο»

Ο βασιλιάς Κάρολος διαβάζει κάρτες συμπαράστασης και μάλιστα κάποιες από αυτές τον κάνουν να γελάει

Εκατοντάδες είναι οι ευχετήριες κάρτες που λαμβάνει καθημερινά ο βασιλιάς Κάρολος από την ημέρα που διαγνώστηκε με καρκίνο και το ανακοίνωσε στον κόσμο του Ηνωμένου Βασιλίου.

Μικρά παιδιά αλλά και μεγαλύτεροι του στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και υποστήριξης και του εύχονται να αναρρώσει γρήγορα.

Με βίντεο που ανέβασε ο επίσημος λογαριασμός της βασιλικής οικογένειας στο Instagram δείχνει τον βασιλιά Κάρολο να διαβάζει μηνύματα και ευχές. Μάλιστα μία από αυτές του προκάλεσε γέλιο.

Στην κάρτα εμφανιζόταν ένας σκύλος να φοράει κτηνιατρικό κολάρο και να γράφει «Τουλάχιστον δεν χρειάζεται να φοράς κώνο!».

Λεπτομέρειες για τον αποστολέα δεν έχουν δοθεί αλλά σίγουρα προκάλεσαν «μεγάλη βασιλική χαρά».

Πρόκειται για μία από τις πάνω από 7.000 επιστολές και κάρτες που έχουν φτάσει στο παλάτι του Μπάκιγχαμ για τον βασιλιά Κάρολο.

Βασιλιάς Κάρολος: «Είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση» - Πολύ επιθετικός ο καρκίνος

Σύμφωνα με βασιλικό συγγραφέα, η κατάστασή του είναι «αρκετά πιο σοβαρή» από όσο πίστευαν αρχικά οι γιατροί.

Μιλώντας στην Mirror, ο Tom Quinn, ειδήμων στα θέματα του Μπάκιγχαμ και συγγραφέας, ανέφερε πως οι γιατροί πίστευαν πως ο καρκίνος δεν ήταν τόσο επιθετικός ωστόσο διαψεύστηκαν.

«Ο Κάρολος γνωρίζει την κατάσταση της υγείας του. Ο Ουίλιαμ είναι στο κατώφλι της διαδοχής. Ο Κάρολος ελπίζει να παραμείνει σε μια σχετικά καλή κατάσταση ώστε να δώσει το στέμμα κοντά στα μέσα των 80 ετών του. Ωστόσο, ίσως ξεκινήσουν νωρίτερα οι διαδικασίες αυτές πολύ νωρίτερα καθώς η μορφή καρκίνου του είναι πολύ πιο επικίνδυνη και επιθετική από όσο πίστευαν οι γιατροί αρχικά», ανέφερε ο Quinn.

O Quinn πρόσθεσε στη συνέχεια πως «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Harry καθώς στις συνεντεύξεις που δίνει για την Βασιλική Οικογένεια είναι όλες σε μορφή κριτικής, όπως και η βιογραφία του».

Να σημειωθεί πως ο Βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο στα τέλη του Ιανουαρίου, χωρίς το Μπάκιγχαμ να έχει ανακοινώσει σε ποιο σημείο ή περισσότερα για την κατάσταση της υγείας του.