ΚΟΣΜΟΣ

Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ: Βρέθηκε φάκελος με λευκή σκόνη στο σπίτι του στη Φλόριντα

O Nτόναλντ Τραμπ τζούνιορ
O Nτόναλντ Τραμπ τζούνιορ
ΑΡ

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες στο σπίτι του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ στη Φλόριντα, μετά τον εντοπισμό ενός ύποπτου φακέλου με επικίνδυνη ουσία

Ο γιος του Αμερικανού πρώην προέδρου, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ άνοιξε τη Δευτέρα μια επιστολή με άγνωστη λευκή σκόνη στο σπίτι του στη Φλόριντα. Ο εκπρόσωπός του Άντριου Σουραμπιάν, δήλωσε: «Τα αποτελέσματα των δοκιμών της ουσίας δεν κατέληξαν οριστικά για το τι ακριβώς ήταν, αλλά οι αξιωματούχοι στη σκηνή δεν πιστεύουν ότι είναι θανατηφόρα».

Ο Τραμπ Τζούνιορ, ο μεγαλύτερος γιος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, μένει στο σπίτι του στο Τζούπιτερ της Φλόριντα με την αρραβωνιαστικιά του Κίμπερλι Γκιλφόιλ. Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Παλμ Μπιτς επιβεβαίωσε ότι συμμετέχει στην έρευνα, η οποία αναφέρθηκε για πρώτη φορά από το The Daily Beast, αλλά παρέπεμψε ερωτήσεις στις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Ο Τραμπ Τζούνιορ έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο καθώς το όνομά του εμφανίστηκε στο πλαίσιο μίας υπόθεσης απάτης που διερευνά ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης. Ο Τραμπ, ο αδερφός του Έρικ, ο πατέρας τους και δύο πρώην αξιωματούχοι του Οργανισμού Τραμπ άσκησαν έφεση κατά της δικαστικής απόφασης των 464 εκατομμυρίων δολαρίων που κατατέθηκε εναντίον τους.

Το 2018, η τότε σύζυγος του Τραμπ Τζούνιορ Βανέσα Τραμπ είχε ανοίξει επίσης μια επιστολή που απευθυνόταν στον Τραμπ Τζούνιορ και περιείχε μια ύποπτη ουσία, την οποία το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης έκρινε τελικά μη επικίνδυνη.