ΚΟΣΜΟΣ

Mπραντ Πιτ: «Τρελαμένος» με την Ινές ντε Ραμόν - Μένουν μαζί και κάθε φορά που τη βλέπει «λάμπει»

O Mπραντ Πιτ
O Mπραντ Πιτ
ΑΡ

Ο 60χρονος Μπραντ Πιτ είναι τρελά ερωτευμένος με την Ινές ντε Ραμόν. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2022 και πλέον μένουν μαζί στο σπίτι του ηθοποιού στο Λος Άντζελες

Ο Μπραντ Πιτ είναι ξανά ευτυχισμένος και πλήρης στην ερωτική του ζωή, αποκάλυψε στο People πηγή κοντά στον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ, καθώς ο 60χρονος αστέρας και η Ινές ντε Ραμόν είναι πλέον μαζί εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

Ο ηθοποιός του Fight Club «έχει ένα τεράστιο χαμόγελο κάθε φορά που είναι κοντά» στη σύντροφό του και «είναι χαρούμενος που ζει μαζί της», είπε η πηγή. Το ζευγάρι ζει πλέον μαζί αφού «περνούσα πολύ χρόνο στο σπίτι του Μπραντ ούτως ή άλλως, οπότε η φυσική συνέχεια για την αγαπημένη του ήταν να μετακομίσει μαζί του.

Η σχέση μεταξύ του ηθοποιού και της 34χρονης που ασχολείται με τα κοσμήματα «είναι σοβαρή», είπε η πηγή, σημειώνοντας ότι «αυτή είναι η πρώτη σχέση του Μπραντ Πιτ μετά το διαζύγιό [του]» από την πρώην σύζυγό του Aντζελίνα Τζολί.

H Iνές ντε Ραμόν

Οι φίλοι του επαίνεσαν την υπομονή και την εγκράτεια που επέδειξε ο περιζήτητος εργένης μετά τον χωρισμό του με την Τζολί το 2016, προσθέτοντας: «Δεν προχώρησε βιαστικά και αυτό αποδίδει». Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η ντε Ραμόν φωτογραφήθηκε να δέχεται μια τεράστια σύνθεση λουλουδιών, που πιθανότατα εστάλη από τον Πιτ.

Ο Πιτ και η ντε Ραμόν εθεάθησαν αρχικά να περνούν χρόνο ο ένας με τον άλλο σε μια συναυλία του Bono στις 20 Νοεμβρίου του 2022 στο Λος Άντζελες, στην οποία φωτογραφήθηκαν να συνομιλούν με διασημότητες όπως ο Σον Πεν, η Σίντι Κρόφορντ και η Ρέιντ Γκέρμπερ.

Με τον πρώην σύζυγό της

Πριν απο τον Μπραντ Πιτ, η ντε Ραμόν, στέλεχος της Anita Ko Jewelry - ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό των Vampire Diaries, Πολ Γουέσλι, 41 ετών, από το 2019 μέχρι τον χωρισμό τους, τον Σεπτέμβριο του 2022, σύμφωνα με το People.

Ο Πιτ ήταν παντρεμένος με τη Τζένιφερ Άνιστον από το 2000 μέχρι τον χωρισμό τους το 2005, όταν άρχισε να βγαίνει με τη Τζολί από την εποχή που συνεργάστηκαν στην ταινία «Mr & Mrs. Smith». Ο Πιτ και η Τζολί παντρεύτηκαν το 2014, απέκτησαν έξι παιδιά και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2016. Τα τελευταία χρόνια, ο γοητευτικός ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες, όπως το θρίλερ Bullet Train του 2022, το ιστορικό δράμα Babylon του 2022 και η ταινία δράσης του 2022 The Lost City.