ΚΟΣΜΟΣ

Ταϊλάνδη: Πιλότος βοήθησε επιβάτιδα να γεννήσει εν πτήσει

Ταϊλάνδη: Πιλότος βοήθησε επιβάτιδα να γεννήσει εν πτήσει
TWITTER.

Το μωράκι πήρε το όνομα Sky (ουρανός) προς τιμήν του απρόσμενου ερχομού του, εν πτήσει.

Σίγουρα, μία έγκυος γυναίκα που ταξίδευε από την Ταϊπέι της Ταϊβάν με προορισμό την Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης δεν περίμενε η στιγμή της γέννας να ήταν τόσο… περιπετειώδης. Όμως, όλα πήγαν καλά με τη βοήθεια του πιλότου.

Συγκεκριμένα, στην πτήση της VietJet από την Ταϊπέι προς την Μπανγκόκ, σήμανε συναγερμός για έκτακτο περιστατικό, όταν το πιλοτήριο ενημερώθηκε για μία γυναίκα που γεννούσε σε μία από τις τουαλέτες του αεροπλάνου.

Ο πιλότος του αεροπλάνου, Jakarin Sararnrakskul, ο οποίος είναι πατέρας ενός παιδιού με δεκαοκτώ χρόνια εμπειρίας στο επάγγελμα, έσπευσε να βοηθήσει τη μέλλουσα μαμά, σύμφωνα με τη New York Post.

Το μωρό πήρε το όνομα Sky (ουρανός) προς τιμήν της απρόσμενης γέννησης εν πτήσει, ενώ, ο πιλότος τόνισε ευτυχής πως «το μωράκι γεννήθηκε στον αέρα. Ήταν η πρώτη μου φορά, που βοήθησα σε μία τέτοια κατάσταση».

Οι διασώστες περίμεναν το αεροπλάνο όταν προσγειώθηκε στη Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στη μητέρα και το νεογέννητο, που είναι καλά στην υγεία τους, σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης.