ΚΟΣΜΟΣ

Μπέβερλι Χιλς: Γιατί «σφάζονταν» η «Μπρέντα και η Κέλι» στα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς

Oι κόντρες στα γυρίσματα της σειράς Beverly Hills 90210
Oι κόντρες στα γυρίσματα της σειράς Beverly Hills 90210
ΑΡ

Η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται τους καυγάδες με τη Τζένιφερ Γκάρνερ στα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς «Beverly Hills, 90210»

Η Σάνεν Ντόχερτι θυμάται την ένταση εκτός οθόνης μεταξύ της ίδιας και της συμπρωταγωνίστριας της Τζένι Γκαρθ την περίοδο που «μεσουρανούσε» η τηλεοπτική σειρά Beverly Hills, 90210. Στο τελευταίο επεισόδιο του podcast της με τίτλο «Let’s Be Clear» η 52χρονη ηθοποιός συζήτησε την ένταση μεταξύ των ηθοποιών με τον συνάδελφό της και συμπρωταγωνιστή, Μπράιαν Όστιν Γκριν.

«Θυμάμαι όταν άρχισε να υπάρχει ένταση στο σετ και ήταν πάντα φοβερό για μένα που τα αγόρια τα πήγαιναν τόσο καλά», μοιράστηκε. «Εσείς ήσασταν πάντα πολύ υποστηρικτικοί και συγχαίρατε ο ένας τον άλλον και δεν ήταν απαραίτητα το ίδιο με τα κορίτσια».

Ο Γκριν διευκρίνισε, «Ας πούμε απλώς ότι δεν ήταν το ίδιο με τα κορίτσια, δεν ήταν πάντα το ίδιο. Επειδή νιώθω ότι ζηλεύατε λίγο αυτή την κατάσταση… Θυμάμαι ότι ήταν πολύ σκληρό και ανταγωνιστικό για εσάς». Πρόσθεσε ότι «δεν ήταν μια εύκολη κατάσταση να την παρακολουθεί κανείς» ενώ θυμήθηκε πώς καποτε χρειάστηκε ακόμη και να παρέμβουν ο ίδιος και ο συνάδελφός του Ίαν Ζίρινγκ όταν ξέσπασε «καυγάς» μεταξύ της Ντόχερτι και της Γκαρθ. «Θυμάμαι κάποια στιγμή όταν έγινε μια μάχη μπροστά μας και ο ίαν και εγώ ήμασταν εκεί», είπε. «Και έτσι, ήμασταν οι δύο που μπήκαμε, κάπως, στη μέση για να μην κλιμακωθεί».

Η Ντόχερτι θυμήθηκε ότι η διαφωνία με την 51χρονη Γκαρθ είχε προκύψει από μια φάρσα στο πλατό, λέγοντας: «Αυτό που είναι πραγματικά αστείο για αυτόν τον καυγά που έγινε μεταξύ μας είναι ότι ξεκίνησε — δεν ξέρω αν θυμάσαι γιατί ξεκίνησε — εκείνη το έκανε, το ονόμαζε "Ημέρα με κατεβασμένα παντελόνια", όπου τραβούσε το παντελόνι σε μερικά από τα μέλη του πληρώματος με αστείο τρόπο, αλλά μερικά από αυτά ενοχλούνταν αρκετά με αυτό».

«Και μετά το αντέστρεψα και είπα, «Μέρα με κατεβασμένες φούστες», συνέχισε. «Και πάντα φορούσε το ανδρικό μποξεράκι Calvin Klein κάτω από τα ρούχα της. Οπότε δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο μεγάλη υπόθεση. Και έτσι έκανα την "Skirt Up Day" και ω, Θεέ μου δεν το εκτίμησε καθόλου και εγώ απλά δεν είχα διάθεση να κάνω πίσω».

Τον Αύγουστο του 2019, η Ντόχερτι αντιμετώπισε τις μακροχρόνιες φήμες για τις υποτιθέμενες διαμάχες της με τις συμπρωταγωνίστριές της πριν την έξοδό της από τη σειρά το 1994. «Ένιωθα παρεξηγημένη σε όλη μου τη ζωή», είχε πει στο PEOPLE. «Η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα είμαι εντάξει με αυτό. Αλλά υπήρξαν στιγμές που μπορέσαμε να μιλήσουμε για πράγματα».

Και συνέχισε, «Κάποιος είχε πρόβλημα με το ότι άργησα, αλλά ίσως δεν ήξεραν ότι άργησα επειδή ο πατέρας μου ήταν στο νοσοκομείο ή ίσως επειδή ήμουν σε έναν φρικτό γάμο. Δεν το έλεγα ή δεν με ρωτούσαν. Δεν λέω ότι όλα ήταν μια παρεξήγηση, αλλά ένα μεγάλο μέρος τους ήταν παρεξήγηση». Η Ντόχερτι θυμήθηκε ότι είχε μια συνομιλία με τους συμπαίκτες της και ξεκαθάρισε τυχόν παρερμηνείες σχετικά με την παρουσία της στη δημοφιλή σειρά, όταν ξανασυναντήθηκαν για τη βραχύβια σειρά της Fox BH90210.

«Ήταν πολύ ενδιαφέρον να κάνω αυτές τις συζητήσεις, όχι μόνο για μένα αλλά και για το τι περνούσαν εκείνοι», συνέχισε. «Και πραγματικά καταλαβαίνοντας ο ένας τον άλλον αυτή τη φορά ως ενήλικες». «Ποτέ δεν έγινε συζήτηση με θέμα να μιλήσουμε για όλα αυτά», πρόσθεσε. «Απλώς, είμαστε ενήλικες, είμαστε σε διαφορετικό μέρος. Κάπως ξεκινάς από την αρχή, αλλά ξεκινάς από την αρχή» είπε.