ΚΟΣΜΟΣ

Mελάνια Τραμπ: Γιατί απουσίαζε από το πάρτι του συζύγου της για τον θρίαμβο της «Σούπερ Τρίτης»

Ο πρώην πρέοδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια
Ο πρώην πρέοδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ και η σύζυγός του, Μελάνια
ΑΡ

Ο Αμερικανός πρώην πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ συνοδευόταν από τους γιους του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και Έρικ και την κόρη του Τίφανι, η πρώην πρώτη κυρία ωστόσο έλαμψε δια της απουσίας τους

Μετά τη νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στη Σούπερ Τρίτη και την αποχώρηση της μοναδικής του αντιπάλου, Νίκι Χέιλι από την προεδρική κούρσα ο Ντόναλντ Τραμπ διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του στο Μαρ-α-Λάγο στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα. Στο πάρτι για τον θρίαβο του 77χρονου Τραμπ ωστόσο, ο οποίος έχει εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία, η Μελάνια δεν εμφανίστηκε πουθενά, με αποτέλεσμα για μία ακόμη φορά να οργιάσουν οι φήμες για την απουσία της.

«Αυτή ήταν μια καταπληκτική νύχτα, μια καταπληκτική μέρα, ήταν μια απίστευτη χρονική περίοδος στην ιστορία της χώρας μας», είπε ο Τραμπ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, με τους υποστηρικτές του, που ήταν παρόντες στην αίθουσα χορού να τον χειροκροτούν, αναμεσά τους οι γιοι του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ καιν Έρικ Τραμπ και η κόρη του Τίφανι.

Από τη γιορτή απουσίαζε και η Ιβάνκα Τραμπ, ωστόσο η ίδια έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν ότι η πρώην πρώτη κόρη επικεντρώνεται πλέον στα δικά της έργα στο Μαϊάμι και απομακρύνεται από την πολιτική. Όσον αφορά τση Μελάνια, η πρώην βοηθός της Στέφανι Γουίνστον, μοιράστηκε τις σκέψεις της για την πρόσφατη απουσία της.

«Προσοχή! Η Μελάνια Τραμπ ΔΕΝ ήταν στο πάρτι της νίκης του Ντόναλντ γιατί ΔΕΝ έπρεπε να είναι», έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφερόμενη στις φήμες. «Οι υποστηρικτές του ΔΕΝ νοιάζονται αν είναι δίπλα του ή ΟΧΙ, οπότε τώρα ΔΕΝ χρειάζεται να είναι. Τίποτα περισσότερο, ΤΙΠΟΤΑ λιγότερο», κατέληξε με νόημα, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες,

Η Στέφανι ήταν η πρώτη πρόσληψη της Mελάνια μετά τη νίκη του πρώην προέδρου το 2016, αλλά η φιλία τους έφτασε στο τέλος της,όταν η Γουίνστον δημοσίευσε ένα βιβλίο για την εποχή της στον Λευκό Οίκο, με τίτλο «Η Μελάνια και Εγώ».

Μετά τη δημοσίευση του βιβλίου, η Μελάνια δήλωσε ότι η Στέφανι «ελάχιστα» τη γνώριζε. «Πρόκειται για μια γυναίκα που ηχογράφησε κρυφά τις τηλεφωνικές μας κλήσεις, κυκλοφόρησε κομμάτια από εμένα που ήταν εκτός πλαισίου και μετά έγραψε ένα βιβλίο με άσκοπα κουτσομπολιά προσπαθώντας να διαστρεβλώσει τον χαρακτήρα μου», εξήγησε εκείνη την εποχή.