ΚΟΣΜΟΣ

Όσκαρ 2024: Mε την αδερφή του ο Γκόσλινγκ, με τη μαμά του ο Κούπερ, με την εγγονή του ο Σπίλμπεργκ

O Ράιαν Γκόσλινγκ και η αδερφή του, Μάντι
O Ράιαν Γκόσλινγκ και η αδερφή του, Μάντι

Πολλοί ήταν οι αστέρες που επέλεξαν να εμφανιστούν φέτος με μέλη της οικογένειάς τους στο «κόκκινο χαλί» των Όσκαρ, μετατρέποντας την τελετή σε «οικογενειακή υπόθεση»

Το περπάτημα στο «κόκκινο χαλί» μπροστά σε εκατοντάδες δημοσιογράφους, φωτογράφους και μέλη του κοινού μπορεί να προκαλεί άγχος ακόμη και στους εξοικειωμένους στη δημοσιότητα σταρ. Τι καλύτερο λοιπόν για να ηρεμήσουν και να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη νύχτα από το να πάρουν μαζί τους ένα στενό μέλος της οικογένειας;

Αυτό ακριβώς αποφάσισαν να κάνουν οι Ράιν Γκόσλινγκ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Στίβεν Σπίλμπεργκ και άλλοι βασικοί υποψήφιοι για Όσκαρ. Λοιπόν, ποιον πήραν και πώς τα πήγαν στη μεγαλύτερη βραδιά της showbiz;

Ράιαν Γκόσλινγκ

Η ερμηνεία του στην ταινία «Barbie» ήταν ένα από τα κορυφαία σημεία του σόου και ο Ράιαν Γκόσλινγκ φρόντισε να μην χαθεί η στιγμή, φέρνοντας την οικογένειά του μαζί για να τον στηρίξει στα φετινά Όσκαρ.

Ο Καναδός σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την αδερφή του Mάντι, η οποία είναι παραγωγός και δημοσιογράφος από το Τορόντο. Πήρε επίσης τη μαμά του Ντόνα και τον πατριό του, Βαλέριο Ατανάσιο, κάνοντας τα Όσκαρ...οικογενειακή εκδρομή.

Μπράντλεϊ Κούπερ

Η ταινία «Mαέστρος» του Μπράντλεϊ Κούπερ ήταν υποψήφια για επτά βραβεία, δεν πήρε ωστόσο ούτε ένα αγαλματίδιο. Η ζωή του διάσημου Αμερικανού συνθέτη, μουσικού και διευθυντή ορχήστρας αποτελεί το αντικείμενο του φιλμ στο οποίο πρωταγωνίστησε, αλλά και σκηνοθέτησε ο Κούπερ

Ευτυχώς, η μαμά του, Γκλόρια Καμπάνo, ήταν εκεί για να τονώσει τη διάθεση του γιου της, τη δεύτερη φορά που ήταν πιστή στο ραντεβού για τη μεγάλη βραδιά, καθώς ήταν στο πλευρό του και το 2020, όταν προτάθηκε για τη δουλειά του στο μπλοκμπάστερ «A Star Is Born»

Μάρτιν Σκορσέζε

Έχασε στην κατηγορία του καλύτερου σκηνοθέτη από τον Βρετανό σκηνοθέτη Κρίστοφερ Νόλαν, αλλά αν ο βετεράνος σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε είχε κερδίσει στα 81 του, θα ήταν ο γηραιότερος νικητής στην κατηγορία μέχρι σήμερα.

Έφερε μαζί την 25χρονη κόρη του, Φραντσέσκα η οποία είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης και δημιουργός περιεχομένου στο TikTok.

Θαυμαστής της δουλειάς της, έχει κάνει πολλές εμφανίσεις στα viral βίντεό της στο TikTok, μεταξύ άλλων τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, όταν τον «εξέτασε» στη μοντέρνα αργκό.

Στίβεν Σπίλμπεργκ

Είναι ο πιο γνωστός σκηνοθέτης του Χόλιγουντ από όλους - ο Στίβεν Σπίλμπεργκ. Και συνοδός του στο κόκκινο χαλί ήταν η εγγονή του, Ιβ Γκέιβιγκαν.

Είναι η κόρη της κόρης του Σπίλμπεργκ, της πρωταγωνίστριας του Gray's Anatomy, Τζέσικα Κάπσοου.

Μπίλι Άιλις και Φινέας Ο'Κόνελ

Τα αδέρφια όχι μόνο εμφανίστηκαν μαζί τη βραδιά, αλλά αποχώρησαν με ένα βραβείο. Ερμηνεύουν την επιτυχία της ταινίας Barbie «What Was I Made For» ως το πρώτο live τραγούδι της βραδιάς.

Αποδεχόμενη το βραβείο της - το δεύτερο Όσκαρ μόλις στα 22 της - η Άιλις είπε ότι ήταν «τόσο ευγνώμων για αυτό το τραγούδι και για αυτήν την ταινία», ενώ ευχαρίστησε τους γονείς της, προσθέτοντας: «Σας αγαπώ τόσο πολύ».