ΚΟΣΜΟΣ

Σελίν Ντιόν: Έκανε εμφάνιση έκπληξη σε αγώνα χόκεϊ - Τα αστεία με τους παίκτες στα αποδυτήρια

H Σελίν Ντιόν
H Σελίν Ντιόν

Η Σελίν Ντιόν έκανε μία εμφάνιση έκπληξη σε έναν αγώνα χόκεϊ και έκανε παρέα με τους παίκτες, εν μέσω της μάχης με μία σπάνια νευρολογική πάθηση

Η Σελίν Ντιόν έκανε μια σπάνια δημόσια έξοδο σε έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας εν μέσω της μάχης της με το «Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου» (Stiff Person). Το 2022 η διάσημη τραγουδίστρια διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική πάθηση που χαρακτηρίζεται από προοδευτική ακαμψία και δυσκαμψία και προκαλεί επώδυνους μυϊκούς σπασμούς.

Λίγο αφότου έκανε μια έκπληξη στα βραβεία Grammy τον Φεβρουάριο, η 55χρονη καλλιτέχνης παρακολούθησε τον αγώνα των Edmonton Oilers και πέρασε χρόνο με τους παίκτες στα αποδυτήρια. Σε πλάνα που ανέβασε η ομάδα στο Instagram, έκανε τους παίκτες να ξεσπάσουν σε γέλια όταν μιμήθηκε τους παίκτες.

Η παρουσία της στο ματς ήταν μια από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις της εν μέσω της μάχης της με την ασθένεια. Εθεάθη επίσης να αλληλεπιδρά με θεατές και φαινόταν να είναι σε μεγάλα κέφια ενώ βρισκόταν στη Νέα Υόρκη το Σαββατοκύριακο.

Στο βίντεο, το οποίο γυρίστηκε τον Φεβρουάριο, η τραγουδίστρια φαινόταν εκπληκτική με ένα κρεμ φόρεμα από κασμίρ και ελάχιστο έως καθόλου μακιγιάζ καθώς μιλούσε με τους παίκτες από την πατρίδα της τον Καναδά. Μπήκε στα αποδυτήρια και τους είπε ότι ήταν ενθουσιασμένη που τους γνώρισε πριν μιμηθεί ξεκαρδιστικά τη στάση ενός παίκτη χόκεϋ στο παγοδρόμιο.

«[Είναι] συναρπαστικό για μένα, αυτοί οι τεράστιοι τύποι με φλατ παπούτσια. Δεν μπορώ να φανταστώ σε πασσάλους με όλο τον εξοπλισμό...», είπε καθώς αντέγραφε μια στάση οκλαδόν με ένα μπαστούνι χόκεϊ. Σε ένα κλιπ, εθεάθη να κάνει χειραψία με αρκετούς από τους παίκτες και να αστειεύεται ότι ήταν στο παιχνίδι. Στη συνέχεια ακούγεται ένα ηχητικό απόσπασμα από έναν από τους παίκτες των Oilers να μιλάει για την Καναδή τραγουδίστρια.

«Νομίζω ότι είναι μεγάλη προσωπικότητα. Νομίζω ότι έκανε κουμάντο στο δωμάτιο». Διαγνώστηκε με τη σπάνια νευρολογική διαταραχή, η οποία προκαλεί το σώμα να επιτεθεί στα δικά του νευρικά κύτταρα. Μοιράστηκε τη διάγνωσή της με το κοινό τον Δεκέμβριο του 2022. Η αδερφή της δήλωσε τον Δεκέμβριο του 2023 ότι το ανίατο σύνδρομο είχε προχωρήσει και η τραγουδίστρια «δεν έχει πλέον τον έλεγχο των μυών της».