ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: «Σοκαρισμένη» από την οργή για την πειραγμένη φωτογραφία - «Καιρός να πάμε παρακάτω»

H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
H Kέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ούλιαμ
ΑΡ

Πηγές κοντά στην Κέιτ Μίντλετον αποκαλύπτουν ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι «σοκαρισμένη» για το χάος που έχει προκαλέσει η «πειραγμένη» φωτογραφία.

Βασιλικοί κύκλοι αποκάλυψαν στη Daily Mail ότι η Κέιτ Mίντλετον και οι οικείοι της έχουν αναστατωθεί υπερβολικά από το σκάνδαλο με την «επεξεργασμένη» φωτογραφία που τράβηξε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με τα παιδιά τους. Πληροφορίες αναφέρουν οτι ενώ αναγνώρισε το «λάθος» της πολλοί θεωρούν πλέον ότι είναι καιρός να «προχωρήσουν» και να επιτρέψουν στην πριγκίπισσα να επικεντρωθεί στην ανάρρωσή της από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα και στα παιδιά της.

«Όλοι, συμπεριλαμβανομένης της πριγκίπισσας, είναι λίγο σοκαρισμένοι από αυτό που συνέβη. Έγινε ένα λάθος, αλλά σήκωσε το χέρι της και ζήτησε συγγνώμη. Ήταν πολύ αναστατωμένοΙ» λένε πηγές κοντά στο παλάτι του Κένσιγκτον. «Αλλά πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι καιρός να αναγνωρίσουν ότι το λάθος έγινε καλόπιστα, όπως και η συγγνώμη της, και να πάμε παρακάτω» προσθέτουν.

Το μίνι βασιλικό σκάνδαλο ξέσπασε όταν έξι από τα μεγαλύτερα φωτογραφικά πρακτορεία στον κόσμο αναγκάστηκαν αυτή την εβδομάδα να αποσύρουν την φωτογραφία - η οποία τραβήχτηκε στο Adelaide Cottage του Ουίνδσορ το απόγευμα της Παρασκευής - εν μέσω φόβων ότι είχε υποστεί ψηφιακή επεξεργασία.

Οι κανονισμοί της βιομηχανίας απαγορεύουν ρητά να διανέμεται οτιδήποτε μπορεί να έχει αλλάξει ουσιαστικά από την αρχική εικόνα. Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ συχνά δημοσιεύουν ένα προσωπικό αφιέρωμα για την Ημέρα της Μητέρας, αλλά υπήρχε επίσης η ελπίδα ότι μια νέα εικόνα της Πριγκίπισσας -η πρώτη, επίσημα, από την ημέρα των Χριστουγέννων- θα απομάκρυνε τις φήμες στα social media για την κατάστασή της υγείας της. Τις τελευταίες εβδομάδες τα «τρολ»του Διαδικτύου έχουν διαδώσει μια σειρά από εξωφρενικές φήμες, οι οποίες έχουν αναπαραχθεί, ακόμη και στο BBC.

Το Παλάτι του Κένσινγκτον δεν άλλαξε από την πρώτη ανακοίνωσή του τον Ιανουάριο ότι η μελλοντική βασίλισσα είχε υποβληθεί σε μία «προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά» και, ενώ ανέρρωσε καλά, ήταν απίθανο να εκτελέσει ξανά τα επίσημα καθήκοντά της μέχρι μετά το Πάσχα.

Πολλές πηγές είπαν στη Mail ότι, ενώ δεν έχει προσωπική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Κέιτ αναπόφευκτα έχει συνειδητοποιήσει ορισμένα από όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και, όπως είναι κατανοητό, τα βρήκε εξαιρετικά «στενάχωρα». Είναι κατανοητό ότι είναι «απογοητευμένη» για αυτό που προέκυψε μετά από μια προσπάθεια να «παρουσιάσει μια ωραία φωτογραφία των παιδιών της».

Πλέον βιάζεται να επικεντρωθεί στα «σημαντικά της ζωής της οπως είναι τα παιδιά της και η ανάρρωσή της». Μια άλλη πηγή ανέφερε ότι ήθελε απλώς η εικόνα να είναι «τέλεια» για τα παιδιά της, για τα οποία είναι τόσο περήφανη, γνωρίζοντας ότι η φωτογραφία θα εξεταζόταν τόσο δημόσια.

Ένας τρίτος υποστηρικτής είπε στη Mail: «Ήταν λάθος, αν και θα έλεγα ότι το ρετούς ή η επεξεργασία εικόνων είναι πολύ συνηθισμένα στη βιομηχανία ειδήσεων. Δεν απορρίπτουμε αυτό που έχει συμβεί. Ελήφθησαν μαθήματα. Αλλά λίγο ξέφυγε η κατάσταση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τώρα ήρθε η ώρα να τραβήξουμε μια γραμμή.

«Είναι μεγάλη η πίεση και ο έλεγχος που δέχεται αυτή η γυναίκα αυτή τη στιγμή, ήθελε απλώς να κάνει το καλύτερο για τα παιδιά της. Αυτό πραγματικά δεν πρόκειται να την βοηθήσει να αναρρώσει» λένε.

Σε μια περίεργη ανατροπή χθες, η New York Post ανέφερε ότι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος της Mέγκαν είναι εξοργισμένοι. «Αυτό δεν είναι ένα λάθος που θα έκανε ποτέ η Μέγκαν» και τόνισαν οτι το περιστατικό ήταν παράδειγμα οτι υπάρχουν διπλά μέτρα και σταθμά σταθμών όσον αφοράσ τη συμπεριφορά των μέσων ενημέρωσης προς τη Δούκισσα του Σάσεξ.

«Αν ο Χάρι και η Μέγκαν είχαν αντιμετωπίσει ποτέ το ίδιο πρόβλημα θα είχαν εκμηδενιστεί», είπε η πηγή. «Δεν ισχύουν οι ίδιοι κανόνες και για τα δύο ζευγάρια. Αυτό δεν είναι ένα λάθος που θα έκανε ποτέ η Mέγκαν… έχει έντονο μάτι και δίνει φοβερή προσοχή στη λεπτομέρεια».