ΚΟΣΜΟΣ

Μελάνια Τραμπ: Η σιωπηλή συμφωνία που έχει κάνει με τον σύζυγό της - Ποια είναι η προτεραιότητά της

Η οικογένεια Τραμπ
Η οικογένεια Τραμπ
ΑΡ

Η Μελάνια Τραμπ θα επιλέγει πάντα τον γιο της Μπάρον και την ιδιωτικότητα, αντί για την πολιτική λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της. Στις μεγάλες στιγμές ωστόσο θα δίνει πάντα το παρών δίπλα στον σύζυγό της που έχει βάλει εκ νέου πλώρη για τον Λευκό Οίκο

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «είναι μοναχικό άλογο και μπορεί να λειτουργήσει καλά χωρίς την οικογένειά του», αν και η Μελάνια ξέρει ότι υπάρχουν στιγμές που θα χρειαστεί να δείξει το πρόσωπό της, αποκάλυψαν πηγές στο People

H μάχη του Ντόναλντ Τραμπ για τον Λευκό Οίκο δεν είναι η οικογενειακή υπόθεση που ήταν την πρώτη φορά, με τη σύζυγό του Μελάνια και την κόρη του Ιβάνκα να έχουν απομακρύνονται αισθητά από την προεκλογική εκστρατεία του 2024. Σύμφωνα με πληροφορίες όμως ο 77χρονος πρώην πρόεδρος «είναι σε γενικές γραμμές εντάξει» με το να δίνουν προτεραιότητα στην προσωπική τους ζωή έναντι της πολιτικής, αρκεί να εμφανίζονται τις στιγμές που έχει μεγάλη σημασία.

«Ο Ντόναλντ λατρεύει να είναι έξω με τον κόσμο και παρά τα φλέγοντα νομικά και οικονομικά του ζητήματα, η έξοδος στην προεκλογική εκστρατεία τον κάνει χαρούμενο», λέει στο PEOPLE πηγή. «Είναι ένα μοναχικό άλογο και μπορεί να λειτουργήσει καλά χωρίς την οικογένειά του, αν και είναι χαρούμενος όταν μπορούν να τον συνοδεύσουν».

Οι οικείοι τους ωστόσο λένε ότι η 52χρονη Μελάνια είναι παρούσα όταν τη χρειάζεται, της αρέσει ωστόσο να μένει μακριά από τις εκστρατείες και τις συγκεντρώσεις, ακόμα και αυτές που γίνονται στο σπίτι του ζευγαριού στο Μαρ-α-Λάγο.

«Η Μελάνια δε θέλει να είναι στο προσκήνιο», λέει η πηγή. «Εμφανίζεται όταν πρέπει, αλλά αν δεν είναι απαραίτητο, προτιμά να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Όταν μια εκδήλωση είναι γεμάτη από προεκλογικές ομιλίες και πλήθος κόσμου ακόμη και στο Mαρ-α-Λάγο, προσπαθεί να εξαιρεθεί».

Πηγές λένε στο PEOPLE ότι θα προτιμούσε πολύ να περνά χρόνο με τον γιο της, Μπάρον Trump, ή τον πατέρα της, Βίκτορ Κναβς παρά να συνομιλεί με αγνώστους. Η πρώην πρώτη κυρία εμφανίστηκε ωστόσο, σε ένα πρόσφατο δείπνο που παρατέθηκε στο θέρετρο του Παλμ Μπιτς αποκλειστικά για μέλη, όπου το ζευγάρι φιλοξένησε τον Ούγγρο πρωθυπουργό Βίκτορ Όρμπαν, στενό σύμμαχο του Βλαντιμίρ Πούτιν.

«Είναι πιο άνετη σε αυτό το είδος συγκεντρώσεων από μία μαζική συγκέντρωση ή μία βραδιά εκστρατείας», λένε άνθρωποι του περιβάλλοντός της. «Ξέρει ότι υπάρχουν ορισμένες εκδηλώσεις στις οποίες πρέπει να παρευρεθεί και ο Ντόναλντ δεν έχει πρόβλημα να εμφανίζεται σταδιακά. Τα καταφέρνει καλά μόνος του. Τόσοι πολλοί άνθρωποι θέλουν να του μιλήσουν και να είναι κοντά του που δεν ασχολείται με το ποιος δεν είναι εκεί».

Η πηγή λέει ότι όταν παρευρίσκεται σε αυτές τις εκδηλώσεις, η Μελάνια είναι «υπέροχη και γοητευτική» και κανείς δεν έχει «κακή λέξη να πει γι' αυτήν». Η πρώην πρώτη κυρία πενθεί μετά τον θάνατο της μητέρας της, Αμαλίγια Κναβς τον Ιανουάριο σε ηλικία 78 ετών. Η ίδια λέει ότι βρίσκεται στο «ταξίδι της απώλειας και της θλίψης» μετά τον θάνατο της «αγαπημένης» της μητέρας

Η πρώην πρώτη κυρία έχει επίσης επικεντρωθεί τον τελευταίο καιρό στην αναζήτηση κολεγίων για τον Μπάρον. «Η κύρια ασχολία της Μελάνια είναι να φροντίζει τον Μπάρον και νομίζω ότι είναι πιθανό να τον ακολουθήσει όπου κι αν πάει για σπουδές», λέει πηγή στο PEOPLE. «Ο Μπάρον είναι ντροπαλός και συγκρατημένος και ήταν μια καλή μητέρα για αυτόν όλα αυτά τα χρόνια».

Ο Μπάρον, ο οποίος μεγάλωσε τουλάχιστον εν μέρει στον Λευκό Οίκο, αλλά ζει επίσης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, γίνεται 18 ετών αυτό τον μήνα. «Η Mελάνια φροντίζει τον γιο της και την οικογένειά της. Ήταν πάντα προσανατολισμένη στην οικογένεια και εκτός από τη φιλανθρωπική δουλειά που έχει κάνει, η προτεραιότητά της είναι να μένει μπροστά σε οικογενειακά ζητήματα. Έχει μια καλή ζωή».