ΚΟΣΜΟΣ

Διπλό φονικό στην Τουρκία - Σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την σύζυγο και την κόρη του

Διπλό φονικό στην Τουρκία - Σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές την σύζυγο και την κόρη του
AP/Φωτογραφία αρχείου

 Ο δράστης του εγκλήματος στην Τουρκία τράπηκε σε φυγή ωστόσο λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη από τις Αρχές 

Άγριο φονικό σημειώθηκε στο Ερζερούμ της Τουρκίας, όπου ένας άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του και την κόρη του.

Πιο αναλυτικά, λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, ένας 46χρονος καυγάδισε με την γυναίκα του καθώς πίστευε ότι τον απατά και της επιτέθηκε μαχαιρώνοντάς την με μανία, 16 φορές. Η 44χρονη έπεσε νεκρή, ωστόσο ο δράστης δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μαχαίρωσε και την 20χρονη κόρη τους, 12 φορές, όταν προσπάθησε να τον σταματήσει.

Η κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο διαμέρισμα.

Στο σπίτι της οικογένειας φιλοξενούνταν οι αδελφές και ο πατέρας του δράστη και ο 46χρονος περίμενε μέχρι να κοιμηθούν για να ξεκινήσει καυγά με τη σύζυγό του κατηγορώντας την ότι τον απατούσε, ενώ η κόρη τους, η οποία τους άκουσε να τσακώνονται, μπήκε στο δωμάτιο για να τους σταματήσει.

Ο δράστης, ο οποίος είναι δάσκαλος γεωγραφίας, πήρε τότε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε τόσο στη γυναίκα όσο και στην κόρη του, ενώ οι αδελφές του άκουσαν τις φωνές και έτρεξαν να πάρουν το μαχαίρι από τα χέρια του.

Ο άνδρας δεν σταμάτησε εκεί ωστόσο, καθώς πήγε ξανά στην κουζίνα και πήρε ένα άλλο μαχαίρι για να συνεχίσει την επίθεση. Αμέσως μετά το φονικό ο δράστης τράπηκε σε φυγή, ενώ οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη.

Σύμφωνα με τουρκικά μέσα ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.