ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη Βρετανία: Ο... άπιστος Ουίλιαμ, η εξαφάνιση της Κέιτ και το τρολάρισμα του Στίβεν Κόλμπερτ

Μεγάλη Βρετανία: Ο... άπιστος Ουίλιαμ, η εξαφάνιση της Κέιτ και το τρολάρισμα του Στίβεν Κόλμπερτ
AP

Οργιάζουν οι φήμες για τον λόγο της εξαφάνισης της Κέιτ Μίντλετον και υποτιθέμενη κρίση στον γάμο της με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Δεν έχουν τέλος οι συζητήσεις γύρω από την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον με τα τρία της παιδιά αλλά και γενικότερα την εξαφάνισή της από το προσκήνιο, από τα Χριστούγεννα και έπειτα, με πολλές θεωρίες συνωμοσίας να κυκλοφορούν, κάποιες να αφορούν ακόμα και υποτιθέμενη εξωσυζυγική σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και διαζύγιο του ζευγαριού, το οποίο δεν θέλουν ακόμα να ανακοινώσουν.

Ο Στίβεν Κόλμπερτ πάντως δεν άφησε ασχολίαστες τις εξελίξεις στο παλάτι για την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, στο επεισόδιο της εκπομπής του The Late Show With Stephen Colbert την Τρίτη 12 Μαρτίου, λέγοντας «φοβάμαι ότι έχω κάποια ανησυχητικά νέα για τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας».

«Οι διαδικτυακοί κατάσκοποι εικάζουν ότι η απουσία της Κέιτ μπορεί να σχετίζεται με το ότι ο σύζυγός της και μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας, Ουίλιαμ, έχει εξωσυζυγική σχέση», είπε και συμπλήρωσε ότι «η καρδιά του συμπάσχει με την καημένη Κειτ», ενώ έκανε ένα λογοπαίγνιο πως «θα του χυθεί το τσάι» (spill the tea).

Η αριστοκράτισσα και ο Ουίλιαμ

Ο 59χρονος παρουσιαστής στη συνέχεια αναφέρθηκε στις παλαιότερες φήμες που κάπως έχουν ξαναέρθει στην επιφάνεια, για σχέση του Ουίλιαμ με την Σάρα Ρόουζ Χάνμπερι, Μαρκησία του Σολμοντλέ, η οποία είναι στενή φίλη του ζευγαριού και παντρεμένη με τον πολύ καλό φίλο του Ουίλιαμ, Ντέιβιντ Ρόσκαβατζ.

Οι φήμες αυτές ξεκίνησαν το 2019, όπου σύμφωνα με τα ταμπλόιντ τότε η Κέιτ υποτίθεται ότι είχε πει στον Ουίλιαμ ότι γνωρίζει για τη σχέση με εκείνον να αρνείται τα πάντα. «Καλή απάντηση όταν η σύζυγός σου σε κατηγορεί για απιστία», σχολίασε ο Κόλμπερτ.

Πάντως, τότε τα δημοσιεύματα έγραφαν ακόμα και ότι η Κέιτ και η Χάνμπερι είχαν τσακωθεί για το υποτιθέμενο σκάνδαλο, με το παλάτι του Κένσινγκτον να μη σχολιάζει ποτέ εκείνες τις εικασίες.

«Η Κέιτ βρίσκει τις φήμες οδυνηρές, προφανώς και μισεί τη σκέψη πως μια μέρα τα παιδιά της θα μπορούν να διαβάσουν γι’ αυτές στο διαδίκτυο» δήλωνε στο Us Weekly τον Ιούνιο του 2019 φίλος της οικογένειας Μίντλετον.

Η απουσία της Κέιτ Μίντλετον από τα φώτα της δημοσιότητας έχει φέρει στο προσκήνιο την θεωρία εκείνη, για την εξωσυζυγική σχέση του Ουίλιαμ και ένα υποτιθέμενο διαζύγιο του ζευγαριού.

Αντιδράσεις για την «πειραγμένη» φωτογραφία της Κέιτ

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Ιανουάριο το παλάτι ανακοίνωσε πως η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα απείχε από τα καθήκοντά της μέχρι και μετά το Πάσχα, καθώς υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα. Βέβαια πλέον έχει αρχίσει να συζητιέται το ενδεχόμενο η Κέιτ να εμφανιστεί δημοσίως νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Έτσι, η συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υγεία της Κέιτ «φούντωσε» μετά τις δύο πρόσφατες εμφανίσεις της, με την μητέρα της - η οποία ωστόσο τίθεται προς αμφιβήτηση για το εάν είναι εκείνη που απεικονίζεται στο αυτοκίνητο - καθώς και την δεύτερη με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στο αυτοκίνητό τους την περασμένη Δευτέρα, αλλά και από την φωτογραφία που η ίδια κοινοποίησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τα τρία της παιδιά, για την Γιορτή της Μητέρας, η οποία μάλιστα προκάλεσε σάλο εξαιτίας επεξεργασίας που είχε υποστεί.

Είναι γεγονός πως για το ζευγάρι είναι μία δύσκολη και αγχωτική περίοδος, καθώς εκτός από το πρόβλημα υγείας της Κέιτ έχουν να αντιμετωπίσουν και το σοβαρό πρόβλημα υγείας του βασιλιά Κάρολου, ο οποίος διαγνωστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε θεραπεία, με τα σενάρια για πιθανή διαδοχή να εντείνονται.