ΚΟΣΜΟΣ

Κέιτ Μίντλετον: Βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Κέιτ Μίντλετον: Βίντεο από την πρώτη δημόσια εμφάνισή της

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιά - Ευδιάθετη και χαρούμενη μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ

Σε φάρμα που πουλάει φρέσκα προϊόντα από τα αγροκτήματα του κάστρου του Ουίνδσορ εθεάθη το Σάββατο η Κέιτ Μίντλετον.

Το ειδησεογραφικό μέσο TMZ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από την πριγκίπισσα της Ουαλίας την ώρα που περπατούσε με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στη Φάρμα.

Η Κέιτ φαινόταν ευδιάθετη ενώ σύμφωνα με τη The Sun ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη.

«Μετά από όλες τις φήμες που κυκλοφορούσαν, έμεινα έκπληκτος που τους είδα εκεί. Ήταν έξω για ψώνια με τον Γουίλιαμ και φαινόταν χαρούμενη και καλά. Τα παιδιά δεν ήταν μαζί τους, αλλά το γεγονός ότι βγήκε για να ψωνίσει, είναι σημάδι πως η ίδια είναι αρκετά υγιής», λέει, σύμφωνα με τη Sun, πελάτης που είδε το ζευγάρι να μπαίνει στο παντοπωλείο.

Το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει μόλις 1,5 χιλιόμετρο από την έπαυλη τους και συχνά πυκνά το χρησιμοποιούν μέλη της βασιλικής οικογένειας. Επίσης μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως το ζευγάρι παραβρέθηκε και σε αθλητικές δραστηριότητες των παιδιών τους.

Πάντως σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Sunday Times είναι πολύ πιθανόν η πριγκίπισσα της Ουαλίας να κάνει την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου στην Θεία Λειτουργία για το Αγγλικανικό Πάσχα ενώ όλα δείχνουν ότι θα επιστρέψει στα καθήκοντα της στις 17 Απριλίου όπου και ολοκληρώνονται οι σχολικές διακοπές του Πάσχα στην Βρετανία.