ΚΟΣΜΟΣ

Φλόριντα: Αλιγάτορας μήκους 2 μέτρων εισέβαλε σε σπίτι - «Έτρεμα τόσο πολύ δεν ήξερα τι να κάνω»

Φλόριντα: Αλιγάτορας μήκους 2 μέτρων εισέβαλε σε σπίτι - «Έτρεμα τόσο πολύ δεν ήξερα τι να κάνω»
FOX13

Με τη συμβολή της υπηρεσίας προστασίας άγριας ζωής της Φλόριντα ο αλιγάτορας απομακρύνθηκε με ασφάλεια 

Μία γυναίκα στη Φλόριντα άκουσε ξαφνικά χτυπήματα στην μπροστινή πόρτα του σπιτιού της, με τίποτα όμως δεν φανταζόταν το θέαμα που αντίκρυσε.

Η Μαίρη Χόλενμπακ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα όταν άκουσε κάτι σαν χτύπημα στην πόρτα του σπιτιού της, σκεπτόμενη ότι πιθανά κάποιος προσπαθούσε να μπει στο λάθος σπίτι.

«Σηκώθηκα από τον καναπέ και πήγα προς την πόρτα έτοιμη να πω "είσαι στο λάθος μέρος"» είπε στο FOX13 ωστόσο, ήρθε αντιμέτωπη με έναν ανεπιθύμητο επισκέπτη... με ουρά!

Δύο σκέψεις πέρασαν από το μυαλό της. Η πρώτη ήταν «Θεέ μου, έχω έναν αλιγάτορα στο σπίτι μου» και η δεύτερη ήταν «Ωχ έχω έναν αλιγάτορα στο σπίτι μου, πώς θα τον ξεφορτωθώ;» περιέγραψε.

Στη συνέχεια η γυναίκα κάλεσε την αστυνομία, και εξήγησε ότι έτρεμε τόσο πολύ που δεν ήξερε τι να κάνει, με τον αλιγάτορα στο μεταξύ να πηγαίνει από την είσοδο του σπιτιού μέχρι την κουζίνα, όπου και εγκλωβίστηκε λόγω του μεγέθους του.

aligator-florida.jpg
FOX13

Τον 2 μέτρων αλιγάτορα κατάφεραν να απομακρύνουν άντρες της υπηρεσίας Προστασίας Άγριας Ζωής της κομητείας μαζί με αστυνομικούς. «Πρέπει να πω ότι αυτοί οι άνδρες ήταν απίθανοι. Ήταν τόσο ψύχραιμοι, τόσο επαγγελματίες. Λειτούργησαν σαν να μην ήταν κάτι σημαντικό και λύθηκε το θέμα», είπε η Μάιρη Χόλενμπακ.

Αν αναρωτιέστε πώς κατάφερε να μπει μέσα στο σπίτι ο αλιγάτορας, έσπρωξε μόνος του την πόρτα, καθώς λειτουργεί με μαγνήτη, τον οποίο σπρώχνοντας έσπασε και κατάφερε να μπει.

Η Χόλενμπακ εικάζει ότι ο αλιγάτορας προήλθε από μία λίμνη απέναντι από το σπίτι της, ενώ δεν ανησυχεί για τυχόν μελλοντικές επισκέψεις, μετά το σοκ που πέρασε. «Μόνο στη Φλόριντα θα σε επισκεφθεί αλιγάτορας μέσα στο σπίτι σου», είπε.

aligatoras.jpg
FOX13

Σύμφωνα με την υπηρεσία προστασίας άγριας ζωής το ζώο αιχμαλωτίστηκε και μεταφέρθηκε σε φάρμα για αλιγάτορες.