ΚΟΣΜΟΣ

Στο νοσοκομείο ο Χάρβεϊ Γουαινστάιν

Στο νοσοκομείο ο Χάρβεϊ Γουαινστάιν
Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ανησυχία για την υγεία του Χάρβεϊ Γουαινστάιν

Ο Χάρβεϊ Γουαινστάιν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά τη μεταγωγή του σε φυλακή της Νέας Υόρκης.

Σύμφωνα με το Sky news ο πρώην παραγωγός ταινιών Χάρβεϊ Γουαινστάιν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης για εξετάσεις, καθώς ο δικηγόρος του περιγράφει την υγεία του ως «ναυάγιο». Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την αναίρεση μιας από τις καταδίκες του για βιασμό.

Ο δικηγόρος του Χάρβεϊ Γουάινστιν αναφέρει ότι ο πρώην παραγωγός ταινιών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού μεταφέρθηκε σε φυλακή της Νέας Υόρκης. Η είδηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την ανατροπή της καταδίκης του μεγιστάνα του κινηματογράφου το 2020 για βιασμό, με δικαστήριο της Νέας Υόρκης να διατάσσει νέα δίκη στην υπόθεση-ορόσημο «MeToo».

Χρειάζεται μεγάλη βοήθεια

Ο Άρθουρ Αϊντάλα, δικηγόρος του μεγιστάνα, δήλωσε ότι ο πελάτης του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Bellevue στο Μανχάταν για εξετάσεις μετά την άφιξή του την Παρασκευή στις φυλακές της πόλης. «Τον εξέτασαν και τον έστειλαν στο Bellevue. Φαίνεται ότι χρειάζεται μεγάλη βοήθεια, σωματικά. Έχει πολλά προβλήματα. Κάνει όλων των ειδών τις εξετάσεις. Είναι κάτι σαν ναυάγιο από άποψη υγείας», δήλωσε.

Το νοσοκομείο δεν απάντησε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό.

Σχετικές ειδήσεις