ΚΟΣΜΟΣ

Λονδίνο: Ζευγάρι ερωτοτροπούσε σε πτήση μπροστά στα μάτια επιβατών - «Ήταν ασυγκράτητοι»

Λονδίνο: Ζευγάρι ερωτοτροπούσε σε πτήση μπροστά στα μάτια επιβατών - «Ήταν ασυγκράτητοι»
"X" / Daily Mail

Ασυγκράτητο ζευγάρι ερωτοτροπούσε κατά τη διάρκεια πτήσης μπροστά στα μάτια επιβατών και μικρών παιδιών

Κι όμως υπάρχουν επιβάτες που επιλέγουν να συνευρεθούν ακόμα και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Έτσι έγινε και κατά τη διάρκεια πτήσης της British Airways προς το Δουβλίνο.

Συγκεκριμένα την περασμένη Τρίτη σε πτήση από το Χίθροου του Λονδίνου μέχρι το Δουβλίνο εθεάθη μια γυναίκα να αγγίζει έναν άνδρα βάζοντας μπροστά για καμουφλάζ ένα μαντήλι.

Επιβάτες ανέφεραν ότι το ζευγάρι ήταν αρκετά ασυγκράτητο και ενοχλητικό και ερωτοτροπούσαν συνεχώς κατά τη διάρκεια της πτήσης ενώ από δίπλα τους περπατούσαν μικρά παιδιά και περιτριγυρίζονταν από άλλους επιβάτες.

Η 26χρονη Farrah ανέφερε ότι είδε το ζευγάρι να ερωτοτροπεί στο αεροπλάνο λίγο αφότου ξεκίνησε η απογείωση, στο ταξίδι της μίας ώρας.

«Είχαν απομείνει περίπου 38 λεπτά από τον χρόνο πτήσης όταν το παρατήρησα. Ήταν αρκετά ενοχλητικό για μένα να κάθομαι με τον αδελφό μου και να πρέπει να το βλέπω αυτό. Ήταν ένα από τα μικρότερα αεροπλάνα. Είχαμε παιδιά που έτρεχαν πάνω κάτω στους διαδρόμους, ήταν μεταξύ τεσσάρων και οκτώ ετών. Μερικά έμοιαζαν με πέντε ή έξι, και ίσως υπήρχαν και μερικά που έμοιαζαν με οκτώ ή εννέα. Καλύφθηκαν με ένα μαντήλι, αλλά ήταν αρκετά προφανές», είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας.

Εκπρόσωπος της αεροπορικης εταιρείας δήλωσε: «Οι συνάδελφοί μας στο πλήρωμα καμπίνας δεν ειδοποιήθηκαν για κάποιο θέμα στο αεροσκάφος. Αν είχαν ενημερωθεί, θα είχαν λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπισή του».