ΚΟΣΜΟΣ

Καθηγήτρια είχε σεξουαλικές επαφές με μαθητές της επειδή ένιωθε μόνη - Γέννησε το παιδί ενος εφήβου

Καθηγήτρια είχε σεξουαλικές επαφές με μαθητές της επειδή ένιωθε μόνη - Γέννησε το παιδί ενος εφήβου
Unsplash

Το δικαστήριο έκρινε ένοχη την καθηγήτρια μαθηματικών για μια σειρά σεξουαλικών αδικημάτων - Οι αντίθετες απόψεις της ίδιας και του μαθητή στη δικαστική αίθουσα

Μία καθηγήτρια μαθηματικών κατηγορήθηκε για σειρά σεξουαλικών αδικημάτων με ανήλικους μαθητές της. Πρόκειται για τη Ρεμπέκα Τζόινς, η οποία πρόσφατα βίωσε έναν επεισοδιακό χωρισμό και μετακόμισε στο Μάντσεστερ για να ασκήσει το επάγγελμα «των ονείρων της».

Η καθηγήτρια βομβαρδίστηκε με σχόλια από αγόρια στο μάθημα μαθηματικών σχετικά με το πόσο «σέξι» ήταν, ενώ σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, η ίδια συνευρέθηκε ερωτικά στο πολυτελές διαμέρισμά της με μερικούς απ’ αυτούς τουλάχιστον δύο φορές! Μάλιστα, φήμες αναφέρουν πως η Τζόινς διατηρούσε μια μυστική σεξουαλική σχέση με έναν από τους ανήλικους μαθητές της. Κάτι τέτοιο αποκαλύφθηκε, όταν εκείνη ισχυρίστηκε σ’ έναν άλλον έφηβο μαθητή ότι… περίμενε το παιδί του.

Η 30χρονη βρέθηκε υπό κράτηση, καθώς το δεύτερο έφηβο αγόρι μίλησε ανοιχτά στην αστυνομία. Ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερη με αυστηρούς όρους λόγω του επικείμενου τοκετού. Στη συνέχεια, η καθηγήτρια γέννησε, ενώ αμέσως μετά οι αρχές απομάκρυναν το νεογνό από δίπλα της.

Έπειτα από μια δίκη δύο εβδομάδων κατά τη διάρκεια της οποίας προέκυψαν συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση της καθηγήτριας, η Τζόινς κρίθηκε ένοχη για τέσσερις ενέργειες σεξουαλικής δραστηριότητας με έναν έφηβο και για άλλες δύο για σεξουαλική δραστηριότητα μα και για κατάχρηση εμπιστοσύνης ενός άλλου έφηβου.

Ο εισαγγελέας απέρριψε τους ισχυρισμούς του δικηγόρου της, βάσει των οποίων οι δύο ανήλικες μαθητές ήταν οι «δράστες» και η εντολέας του το «θύμα» της όλης υπόθεσης. Επισήμανε παράλληλα πως η καθηγήτρια ένιωθε πολύ μόνη.

Μάλιστα, η κατηγορούμενη καθηγήτρια παραδέχτηκε ότι βρέθηκε στο διαμέρισμά της με έναν από τους μαθητές της καθώς επίσης και ότι εκείνος κοιμήθηκε στο υπνοδωμάτιό της, ωστόσο αρνήθηκε την κατηγορία ότι έκαναν σεξ δύο φορές. Οι ισχυρισμοί του έφηβου όμως ήταν εντελώς διαφορετικοί. Εκείνος είπε πως πέρασε ώρα με την καθηγήτρια του στον καναπέ του σπιτιού της και στη συνέχεια έκαναν ελεύθερα σεξ δύο φορές στην κρεβατοκάμαρά της. Μάλιστα, περιέγραψε πως την ώρα που η Τζόινς γδυνόταν μπροστά του, του ζήτησε να μην μάθει κανείς το παραμικρό. Παραδέχθηκε ότι το σεξ με την καθηγήτρια του τού φαινόταν «τρελό», ενώ επισήμανε πως εκείνη ήταν ιδιαιτέρως σέξι.

Αναφορικά με την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της στον άλλο έφηβο, η κατηγορούμενη παραδέχθηκε πως «ήμουν ερωτευμένη μαζί του και έμεινα έγκυος».

Στην καθηγήτρια απαγορεύθηκε η άσκηση του επαγγέλματος ενώ απειλείται από χρόνια φυλάκιση. Η ίδια παράλληλα, μάχεται ώστε να περνά χρόνο με την κόρη της μέσα στη φυλακή.

Πηγή: Facebook

*Με πληροφορίες από Daily Mail

Σχετικές ειδήσεις