Πάτρα: Οι εξετάσεις της 57χρονης κομμώτριας που «χτύπησαν» καμπανάκι

Εν αναμονή του πορίσματος για να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τον θάνατο της κομμώτρια από την Πάτρα, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας
Πάτρα: Οι εξετάσεις της 57χρονης κομμώτριας που «χτύπησαν» καμπανάκι
2'

Κορυφώνεται η αγωνία για την υπόθεση-θρίλερ της Πάτρας με θύμα την 57χρονη κομμώτρια που έφυγε από τη ζωή, έπειτα από αισθητική επέμβαση στην οποία προχώρησε.

Σύμφωνα με την εκπομπή Live News, δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία που επισκέφτηκε εκείνο το βράδυ η γυναίκα πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, με ατποέλεσμα να μην έχει εκδοθεί προς το παρόν το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας.

Όπως αναφέρει η εκπομπή, ο γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης την ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά.

Η γυναίκα επιστρέφει σπίτι εκεί όπου αρχίζει να πονά στα πόδια και το κεφάλι και να έχει ναυτίες. Κοιμάται δύο ώρες, ξυπνά μέσα στη νύχτα και ζητά από την κόρη της να την πάει στο νοσοκομείο που εφημερεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» οι εξετάσεις αίματος που έκανε η 57χρονη έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια.

Έπειτα η γυναίκα άρχισε να υποφέρει από τους πόνους ενώ είνα πως λιποθύμησε στο ασανσέρ, μπροστά στα μάτια της κόρης της. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα στον γιατρό που την χειρούργησε ο οποίος φέρεται να της είπε: «Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει».

«Στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο», πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη».

Σύμφωνα με το LIVE NEWS, στην ιδιωτική κλινική την εξέτασε ο ίδιος γιατρός που την χειρούργησε το πρωί της ίδιας μέρας, ο άνθρωπος δηλαδή που της έκανε την λιποαναρρόφηση.

Λίγο πριν λάβει εξιτήριο μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή