Βασιλιάς Φελίπε και Λετίθια: Fake γάμος, απιστίες και εξωσυζυγικές σχέσεις

Οργιάζουν οι φήμες οτι ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η Λετίθια ζουν χωριστές ζωές, μετά την αποκάλυψη ότι η βασίλισσα διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση

letithia
Photo: twitter
3'

Εντελώς συμβατικά ζουν πλέον μαζί ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε και η σύζυγός του Λετίθια, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild.

Και οι δύο φέρεται να έχουν εξωσυζυγικές σχέσεις, όπως υποστηρίζουν διεθνή ΜΜΕ, ορισμένα από τα οποία επικαλούνται τον πρώην σύζυγο της μικρότερης αδελφής της 51χρονης βασίλισσας, ο οποίος λέγεται ότι ήταν για ένα... φεγγάρι και εραστής της.

Αυτός ήταν που έκανε τις αποκαλύψεις και μοιράστηκε μία φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως απόδειξη της ερωτικής τους σχέσης, στο βιβλίο υπό τον τίτλο «Η Λετίθια και εγώ» ανοίγοντας τα χαρτιά του στον δημοσιογράφο Χάιμε Πενιαφιέλ για την σχέση του με την βασίλισσα.xΧθες, Φελίπε και Λετίθια γιόρτασαν 20 χρόνια έγγαμου βίου, μόνο που αυτός ο γάμος είναι «fake», σχολιάζει το γερμανικό δημοσίευμα αναφερόμενο στις πιπεράτες πληροφορίες που κυκλοφορούν στον ξένο Τύπο.

Μετά την αποκάλυψη του πρώην γαμπρού της ότι είχε ανάρμοστη σχέση με την Λετίθια ενώ ήταν παντρεμένη με τον Φελίπε, οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν για ακόμα μία φορά σε δεινή θέση το Παλάτι και αμαυρώνουν την εικόνα του Στέμματος.

Ο 53χρονος πρώην γαμπρός της Λετίθια, Τζέιμι ντελ Μπούργο, ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η Λετίθια είχε τουλάχιστον εννέα εξωσυζυγικές σχέσεις κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου της με τον Φελίπε.

Σύμφωνα όμως με το αργεντίνικο περιοδικό «Caras», η Λετίθια φέρεται να έχει βρει τώρα νέο εραστή. Ο άνδρας με τον οποίο λέγεται ότι διατηρεί ερωτική σχέση είναι «πολύ πλούσιος» και διαθέτει «ένα κάστρο στα Πυρηναία. Η Λετίθια έχει ήδη περάσει ένα Σαββατοκύριακο μαζί του, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.


Ο νέος εραστής της Λετίθια

Ο φερόμενος ως πρώην εραστής της νυν βασίλισσας της Ισπανίας, Τζέιμι ντελ Μπούργο, ήταν παντρεμένος με τη μικρότερη αδερφή της, Τέλμα Ορτίζ. Ο ίδιος δήλωσε τον Φεβρουάριο ότι είχε σχέση με τη Λετίθια από το 2002, η οποία έβγαινε ήδη ραντεβού με τον τότε πρίγκιπα Φελίπε. Η σχέση τους όμως συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια του γάμου της.

Τα ισπανικά ΜΜΕ γράφουν ότι η βασίλισσα Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε έχουν ήδη υπογράψει χαρτιά διαζυγίου. Τα έγγραφα ονομάζονται «Συμφωνίες Ζαρζουέλα» και, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Nacional de Cataluña», η βασίλισσα Λετίθια λέγεται ότι αναγκάστηκε να τα υπογράψει.


Οι σύμβουλοι της βασιλικής οικογένειας άλλαξαν στη συνέχεια την αρχική αίτηση διαζυγίου το 2013 κι έβαλαν τη Λετίθια να την υπογράψει στο παλάτι «Zarzuela» κοντά στη Μαδρίτη, την κατοικία της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με τη αίτηση, οι δύο κόρες της, η 18χρονη πριγκίπισσα Λεονόρ και η 16χρονη πριγκίπισσα Σοφία, θα παραμείνουν στο Παλάτι «Ζαρζουέλα» με τον Φελίπε μέχρι την ενηλικίωσή τους.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή