Σιένα Μίλερ: «Είμαι περήφανη που συνήλθα μετά το χάος της σχέσης μου με τον Τζουντ Λο»

H Σιένα Μίλερ είναι περήφανη που επανήλθε μετά το «χάος« του χωρισμού της με τον Τζουντ Λο
H Σιένα Μίλερ και ο Τζουντ Λο
H Σιένα Μίλερ και ο Τζουντ Λο
ΑΡ
3'

Η Σιένα Μίλερ θυμήθηκε τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης που την περικύκλωσε ενώ έβγαινε με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Τζουντ Λο.Η ηθοποιός περιέγραψε το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για τη σχέση της με τον 51χρονο Λο, 51 ως «απλώς την πιο σουρεαλιστική εμπειρία» της ζωής της, αφού άρχισαν να βγαίνουν ενώ συνεργάστηκαν για την Ταινία Alfie του 2004.

Η 42χρονη Μίλερ εμφανίστηκε στο επεισόδιο του This Life of Mine του SiriusXM με τον Τζέιμς Κόρντεν. «Ήταν έτσι. Κάθε μέρα ήταν έτσι και ήταν τόσο σουρεαλιστικό να κοιτάζω πίσω και να φαντάζομαι ή ακόμα και να κοιτάζω πίσω μερικές φορές και να βλέπω φωτογραφίες από τον αριθμό των ανθρώπων που ήταν εκεί στη ζωή μου όλη την ώρα και δεν ξέρω τι είναι αυτό, δεν ξέρω τι σου κάνει όλο αυτό», είπε, αφού ο παρουσιαστής Τζέιμς Κόρντεν θυμήθηκε ότι είχε δει τη Μίλερ σε ένα μπαρ στο Λονδίνο εκείνη την εποχή, περιτριγυρισμένη από παπαράτσι καθώς προσπαθούσε να φύγει.

«Σε κάνει να τρελαίνεσαι εντελώς, κάτι που είναι ιδανικό για αυτούς», πρόσθεσε. «Όσο πιο πολύ βυθίζεσαι, τόσο καλύτερα είναι από την άποψη της πώλησης εφημερίδων και αυτό που θέλεις απλώς να γκρεμίσεις κόσμο και ένιωθα τόσο ενθουσιασμένη και ήμουν επίσης τόσο τρελά ερωτευμένη και ήταν από πολλές απόψεις η πιο συναρπαστική στιγμή»

Ο Alfie γυρίστηκε μόλις τρία χρόνια αφότου η Μίλερ άρχισε να παίζει για πρώτη φορά στην οθόνη. Η ίδια και ο Λο άρχισαν να βγαίνουν στο τέλος του 2003 μετά τη συνάντηση στα γυρίσματα της ταινίας και αρραβωνιάστηκαν ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2004. Η ηθοποιός έληξε τον αρραβώνα μετά την είδηση της σχέσης του Λο με τη νταντά των παιδιών του, Νταίζι Ράιτ, το 2005. Το ζευγάρι τελικά χώρισε το 2006, αλλά αργότερα άρχισαν να βγαίνουν ξανά από το 2009 έως το 2011.

«Μόλις άρχισα να δουλεύω και ήμουν σε μια μεγάλη ταινία και ήμουν ερωτευμένη με αυτό το είδωλο και πολύ, πολύ χαρούμενη, αλλά η άλλη πλευρά του ήταν τόσο σκοτεινή τόσο γρήγορα», είπε η Μίλερ στον Κόρντεν, κατά τη διάρκεια της νέας συνέντευξης. «Μαθαίνεις τόσα πολλά για τον εαυτό σου μέσα από αυτή την εμπειρία, αλλά νιώθω πολύ τυχερη που είμαι ακόμα εδώ, κάτι που ακούγεται δραματικό».

«Πιστεύω ότι μπορεί να επιφέρει απλώς τρέλα και χάος. Είναι χάος», είπε η Μίλερ αφού ο Κόρντεν της ζήτησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την εμπειρία της από τη δημοσιότητα και τη συνεχή κάλυψη της σχέσης τηςαπό τα μέσα ενημέρωσης. «Έχετε να αντιμετωπίσετε την επιθετικότητα και τη βία και είστε ένα κομμάτι θηράματος και σε κυνηγούν καθημερινά, επομένως γινεσαι παρανοϊκός».

«Ήταν απλώς ένα χάος προσωπικά αλλά και με τη σχέση μας και νομίζω ότι όλα τροφοδοτήθηκαν από μόνα τους και έγινε αυτή η πολύ αδιαχείριστη ενέργεια και είδα κι άλλους ανθρώπους που το πέρασαν και δεν ξέφυγε όλο αυτό, οπότε είμαι πολύ περήφανη», πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή