Qatar Airways: «Ήταν απλά φρικτό... ποτέ ξανά» - Πώς περιγράφουν την πτήση-εφιάλτη επιβάτες

Οι επιβάτες της πτήσης της Qatar Airways ανέφεραν πώς σκίστηκαν τα ρούχα τους και το προσωπικό βρέθηκε στον αέρα, καθώς το αεροσκάφος έπεσε ξαφνικά εκατοντάδες μέτρα χωρίς προειδοποίηση έπειτα από αναταράξεις
Qatar Airways: «Ήταν απλά φρικτό... ποτέ ξανά» - Πώς περιγράφουν την πτήση-εφιάλτη επιβάτες
1'

Οι επιβάτες της πτήσης της Qatar Airways από τη Ντόχα στο Δουβλίνο που χτυπήθηκε από ακραίες αναταράξεις την Κυριακή περιγράφουν το χάος μέσα στο αεροπλάνο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 12 άτομα.

Οι επιβάτες της πτήσης της Qatar Airways ανέφεραν πώς σκίστηκαν τα ρούχα τους και το προσωπικό βρέθηκε στον αέρα, καθώς το αεροσκάφος έπεσε ξαφνικά εκατοντάδες μέτρα χωρίς προειδοποίηση έπειτα από αναταράξεις.

«Υπήρχε πανικός, το βλέμμα του πανικού παντού», ανέφερε χαρακτηριστικά η Emma Rose Power, που ήταν μια από τους επιβάτες.

Δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν, οκτώ από τους οποίους διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο κατά την προσγείωση στο Δουβλίνο, με τους ταξιδιώτες σε κατάσταση σοκ να περιγράφουν πώς οι αεροσυνοδοί εκσφενδονίστηκαν στον αέρα και χτύπησαν στο ταβάνι της καμπίνας του αεροσκάφους.

«Ήταν απλά φρικτό… ποτέ ξανά», ανέφερε χαρακτηριστικά ένας από τους επιβάτες, δείχνοντας πώς το σορτσάκι του είχε σκιστεί με κάποιο τρόπο την στιγμή των αναταράξεων, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Eileen, μία άλλη επιβάτης, είπε ότι δεν είχε ποτέ χειρότερη εμπειρία σε πτήση, εξηγώντας πώς ο σύντροφός της Τόνι αναγκάστηκε να την συγκρατήσει για να μην εκτοξευθεί από το κάθισμα, καθώς κοιμόταν χωρίς ζώνη ασφαλείας.

«Ήταν τόσο τρομακτικό… Δεν βιάζομαι να ξαναμπώ σε αεροπλάνο μπορώ να σας πω», πρόσθεσε συγκρατώντας τα δάκρυά της.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή