Το πήρε απόφαση ο Λένι Κράβιτζ: «Θα κάνω αποχή από το s@x» - Αυτός είναι ο λόγος

Ο Λένι Κράβιτζ αποκάλυψε τον λόγο που θέλει να κόψει το s@x
Το πήρε απόφαση ο Λένι Κράβιτζ: «Θα κάνω αποχή από το s@x» - Αυτός είναι ο λόγος
2'

Ο Λένι Κράβιτζ παραχώρησε συνέντευξη στο «Guardian» και μεταξύ άλλων μίλησε για την ερωτική του ζωή.

Ο διάσημος τραγουδιστής που φέτος έκλεισε τα 60, εξομολογήθηκε ότι δεν έχει βρεθεί σε σοβαρή σχέση εδώ και εννέα χρόνια.

Όπως εξήγησε μάλιστα, τηρεί τα παραδοσιακά πρότυπα και δεν θέλει να έχει ερωτική ζωή, μέχρι να βρει την κατάλληλη σύντροφο. «Είναι πνευματικό θέμα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος στο παρελθόν, είχε μιλήσει ξανά για την αποχή από το σεξ πριν τον γάμο, το 2008, λέγοντας τότε, πως δεν είχε βρεθεί με γυναίκα για τρία χρόνια.

«Είναι απλά μια υπόσχεση που έδωσα μέχρι να παντρευτώ. Όσο βρίσκομαι στη ζωή, θέλω οι γυναίκες να έρχονται σε εμένα, όχι μόνο για το σώμα, αλλά για το πνεύμα μου και το μυαλό μου», είχε πει τότε.

Στις νέες του δηλώσεις στον Guardian ωστόσο, ανέφερε πως παρά το γεγονός ότι είναι ελεύθερος αυτή την περίοδο, θα ήθελε πολύ να βρει μια σύντροφο. «Θα ήθελα να είμαι ξανά σε σχέση, έχω γίνει πολύ θετικός στον τρόπο που ζω», είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, αναφέρθηκε στην εμφάνισή του, η οποία σε καμία περίπτωση δεν προδίδει την ηλικία του. «Μετά βίας το πιστεύω. Αλλά είναι όμορφο. Είναι ένας συνδυασμός γονιδίων, αυτοφροντίδας, σκληρής δουλειάς και πειθαρχίας», εξήγησε.

Τέλος, συμπλήρωσε: «Η πειθαρχία μου έχει να κάνει με το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Θέλω και τα τρία αυτά στοιχεία ευθυγραμμισμένα. Αν το σώμα μου είναι σε φόρμα και το πνεύμα και το μυαλό μου δεν είναι, τότε είναι απλά κάτι ωραίο, για να το κοιτάξω ή να καυχηθώ. Και; Ποιος νοιάζεται; Για μένα, όλα αυτά πρέπει να είναι ευθυγραμμισμένα. Και πρέπει να κάνω τη δουλειά που χρειάζεται για να τα έχω όλα αυτά σε ευθυγράμμιση, ώστε η ύπαρξή μου να είναι στο μέγιστο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή