Η πριγκίπισα Σαρλότ παίρνει σοβαρά τον ρόλο της - Πώς επανέφερε στην τάξη τον «χορευταρά» Λούις

Οι πρίγκιπες Τζόρτζ και Λούις δέχονται συχνά συστάσεις από την «αυστηρή» Σαρλότ κατά τη διάρκεια επίσημων βασιλικών εμφανίσεων 

Η πριγκίπισα Σαρλότ παίρνει σοβαρά τον ρόλο της - Πώς επανέφερε στην τάξη τον «χορευταρά» Λούις

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Λούις, κοιτούν έξω από την άμαξα τους καθώς ταξιδεύουν για να παραστούν στην τελετή Trooping the Color, στο Λονδίνο

The Associated Press
2'

Σε ηγετική φυσιογνωμία αναδεικνύεται η πριγκίπισσα Σάρλοτ, η οποία πολλές φορές δείχνει να είναι η ζωντανή εκπροσώπηση του βασιλικού πρωτοκόλλου, με τις παρεμβάσεις της προς τα μικρότερα αδέρφια της να απασχολούν ιδιαίτερα τις κάμερες.

Αυτή τη φορά, η αυστηρότητά της εξαντλήθηκε στο πρόσωπο του βενιαμίν της βασιλικής οικογένειας, πρίγκιπα Λούις, στον οποίο έκανε συστάσεις, όχι μία αλλά δύο φορές.

Αναλαμβάνοντας την ευθύνη, η εννιάχρονη διέταξε τον θρασύτατο Λούις να σηκωθεί όρθιος στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ, καθώς η οικογένεια συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει τις ιπτάμενες επιδείξεις στην ετήσια εκδήλωση.

Ο εξάχρονος πρίγκιπας, γνωστός για την τάση του να κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας σε μεγάλες βασιλικές εκδηλώσεις, στάθηκε στην εξέδρα μπροστά στο πλήθος με τα χέρια του ελαφρώς λυγισμένα κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Τότε η μεγαλύτερη αδερφή του, σύμφωνα με αναγνώστρια χειλιών, φέρεται να του είπε: «Λούις βάλε τα χέρια σου κάτω», πριν χτυπήσει τον ώμο του για να τραβήξει την προσοχή του.

Στη συνέχεια, ο μικρός έσφιξε το πρόσωπό του πριν βάλει τα χέρια του στο πλάι και σηκωθεί όρθιος για να προετοιμαστεί για τον εθνικό ύμνο.

Νωρίτερα την ίδια ημέρα, ο πρίγκιπας δέχθηκε τις «διαταγές» της αδερφής του, όταν του ζήτησε να «σταματήσει» τον χορό του, ενώ στεκόταν σε ένα παράθυρο στο κτίριο των Φρουρών των Αλόγων, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν τον βασιλιά Κάρολο να επιθεωρεί τα στρατεύματα.

Καθώς ο πρίγκιπας Τζορτζ, η Σάρλοτ και ο Λούις περίμεναν στο παράθυρο με τη μητέρα τους Κέιτ Μίντλετον, το νεότερο μέλος της βασιλικής οικογένειας άρχισε να κουνάει τους γοφούς του, προς μεγάλη απογοήτευση της μεγαλύτερης αδελφής του.

Η Σάρλοτ, η οποία έχει θεαθεί να δίνει οδηγίες στα αδέρφια της κατά τη διάρκεια προηγούμενων βασιλικών εκδηλώσεων, φάνηκε να λέει στον αδελφό της να «σταματήσει να χορεύει».

Ωστόσο, ο νεαρός πρίγκιπας εμφανίστηκε ασυγκίνητος από την εντολή και συνέχισε με τον χορό του.

Ο Λούις είναι αγαπητός από πολλούς βασιλικούς θαυμαστές, χάρη στην πνευματώδη συμπεριφορά που έχει δείξει σε προηγούμενες δημόσιες εμφανίσεις.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο εξάχρονος απαθανατίστηκε σε διάφορες φάσεις είτε ενθουσιασμού, είτε βαρεμάρας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή