Τρόμος στην Disney World: Επισκέπτες εκκένωσαν απότομα θεματική διαδρομή

Disney World: Η εκκένωση της διαδρομής σημειώθηκε φαινομενικά ως αποτέλεσμα μηχανικής βλάβης

Τρόμος στην Disney World: Επισκέπτες εκκένωσαν απότομα θεματική διαδρομή
1'

Ανάστατοι επισκέπτες της Disney World εκκένωσαν απότομα τη βόλτα με ένα τρενάκι, που κάποτε ήταν γνωστή ως Splash Mountain.

Όπως αναφέρει η Mirror, η πιο πρόσφατη διασκεδαστική διαδρομή στη Disney World στη Φλόριντα, το Tiana's Bayou Adventure, έκλεισε την Πέμπτη καθώς οι επισκέπτες αναγκάστηκαν να εκκενώσουν το χώρο μέσω τούνελ συντήρησης όταν η διαδρομή σταμάτησε απότομα, φαινομενικά ως αποτέλεσμα μηχανικής βλάβης.

Το βίντεο που τραβήχτηκε από ένα ειδησεογραφικό πρακτορείο που επικεντρώνεται σε όλα τα δρώμενα της Disney, έδειξε κάποιον να κατεβαίνει από το συρμό, αφού είχε σταματήσει στη μέση της πίστας κοντά στην κορυφή ενός μικρού λόφου εσωτερικά.

Άλλοι βγήκαν χρησιμοποιώντας μια διαδρομή μέσω τούνελ συντήρησης για να απεγκλωβιστούν από τη διαδρομή. Ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WFLA ανέφερε ότι η θεματική διαδρομή πρόκειται να ανοίξει ξανά στις 28 Ιουνίου.

Πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το Diservation δείχνουν τους χαρακτήρες να ζωντανεύουν στη βόλτα, η οποία έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το παραμύθι για την Πριγκίπισσα και τον Βάτραχο. Είναι ένα τρενάκι τύπου λούνα παρκ, με μια υγρή βουτιά σε μια αυτοσχέδια λεκάνη απορροής ποταμού στη βάση ενός τεράστιου λόφου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή