ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Έβαλε φωτιά κι έκαψε τα παιδιά της!

Σοκ: Έβαλε φωτιά κι έκαψε τα παιδιά της!

Πέντε χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο των τριών παιδιών της η Αμερικανίδα της Billi Jo Smallwood, κρίθηκε ένοχη καθώς ήταν αυτή που έβαλε τη φωτιά στο σπίτι της.

Σκοπός της ήταν ο άντρας της και η ασφάλεια ζωής της, δυστυχώς όμως ως αποτέλεσμα της πράξης της ήταν να καούν ζωντανά δύο από τα τρία παιδιά.

Ο σύζυγός της Wayne Smallwood και η μικρή Nevaeh, την οποία έβγαλε από το φλεγόμενο σπίτι η μητέρα της, διασώθηκαν. «Έβαλε φωτιά στο ίδιο της το σπίτι με την ελπίδα να σκοτώσει το σύζυγό της και κατέληξε να σκοτώσει τα παιδιά της», είπε ο εισαγγελέας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, η γυναίκα έριξε βενζίνη στο πάτωμα του σαλονιού. Οι πόρτες είχαν κλειδωθεί από μέσα και οι ανιχνευτές καπνού είχαν αφαιρεθεί. Ο Wayne Smallwood είχε ασφάλεια ζωής ύψους 400.000 δολαρίων.

Λίγο πριν τη φωτιά το ζευγάρι είχε επιστρέψει από ταξίδι στη Τζόρτζια και είχε στις τσέπες του μόλις 17 δολάρια. Η γυναίκα είχε θυμώσει γιατί ο Wayne είχε νωρίτερα βγει από το σπίτι και είχε πάει σε ένα μπαρ. Ο Smallwood είχε παλαιότερα κατηγορηθεί για κακοποίηση της συζύγου του.

Το εντυπωσιακό ήταν ότι ο Smallwood εξέπληξε τους πάντες όταν σηκώθηκε και είπε στο δικαστήριο: «Με λένε Wayne Smallwood και είμαι εδώ για να υποστηρίξω τη γυναίκα μου». Την περιέγραψε μάλιστα ως «το πιο τρυφερό άτομο που ξέρει»!

fetcher_15102