ΚΟΣΜΟΣ

Η Λεπέν κέρδισε τη Μαντόνα

Η Λεπέν κέρδισε τη Μαντόνα

Η σβάστικα στο μέτωπο της Μαρίν Λεπέν δεν υπήρχε στην τελευταία συναυλία της Μαντόνα στην Ευρώπη, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στη Νίκαια της Γαλλίας.

Το επίμαχο βίντεο, που έδειχνε την επικεφαλής του γαλλικού ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου με το ναζιστικό σύμβολο ζωγραφισμένο στο μέτωπο και προβαλλόταν ενώ η Μαντόνα τραγουδούσε το «Nobody Knows Me», αυτή τη φορά είχε μια μικρή αλλαγή. Η Μαρίν Λεπέν στο μέτωπό της αντί για τη σβάστικα έφερε ένα ερωτηματικό.

Το Εθνικό Μέτωπο είχε απειλήσει με προσφυγή στη δικαιοσύνη, αν η Μαντόνα δεν απέσυρε τη φωτογραφία από το σόου της, όταν θα εκτελούνταν σε γαλλικό έδαφος. Ένας οπαδός του ακροδεξιού κόμματος δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο, «απ' ό,τι γνωρίζω η Μαντόνα δεν δεχτεί ποτέ αλλαγή σε βίντεο. Αυτό αποδεικνύει ότι είχαμε δίκιο. Είναι υπέροχα νέα».

Ούτος ή άλλως η βασίλισσα της ποπ έχει βρει καινούριο υποκείμενο «κοινωνικής διαμαρτυρίας»: τις τρεις φυλακισμένες Ρωσίδες, μέλη του πανκ συγκροτήματος Pussy Riot, τις οποίες δεν έλειψε να αναφέρει και στο φινάλε της ευρωπαϊκής της περιοδείας. «Πρέπει να αγωνιζόμαστε για την ελευθερία», είπε μεταξύ άλλων στους οπαδούς της η Αμερικανίδα σταρ.

Δείτε το επίμαχο βίντεο από πρόσφατη συναυλία της Μαντόνα:

Διαβάστε επίσης:

Το κόμμα της Μαρίν Λεπέν θα μηνύσει τη Μαντόνα

Σταματούν τα γυρίσματα ταινιών πορνό λόγω σύφιλης

ΗΠΑ: Ξεριζώθηκαν 580.000 φυτά ινδικής κάνναβης