ΚΟΣΜΟΣ

Με 9 πλυσίματα αυτοκινήτου, δώρο το... σεξ!

Με 9 πλυσίματα αυτοκινήτου, δώρο το... σεξ!

Μια απίθανη ιδέα είχε ένας ιδιοκτήτης πλυντηρίου.

Σκοπός ήταν φυσικά να να εκτοξεύσει τον αριθμό των πελατών του στα ύψη.

Έτσι αποφάσισε να συνεργαστεί με ένα στούντιο μασάζ που βρίσκεται δίπλα στην επιχείρησή του, προκειμένου καθώς τους προσέφερε στα εννέα πλυσίματα δώρο μια ώρα στο στούντιο.

Το σχέδιο του δαιμόνιου ιδιοκτήτη του πλυντηρίου που βρίσκεται στην Κουάλα Λουμπούρ της Μαλαισίας πήγαινε πολύ καλά, μέχρι που η αστυνομία της πόλης έκανε έφοδο στο στούντιο για να ελέγξει τη νομιμότητά του.

Οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο πρόσεξαν ότι μεγάλο ποσοστό των πελατών είχε αφήσει στο γκισέ της εισόδου την κάρτα του γειτονικού πλυντηρίου αυτοκινήτων, στην οποία ήταν σημειωμένες εννέα επισκέψεις, κι έτσι ξεσκεπάστηκε η παράνομη συνεργασία.

«Για την έξτρα προσφορά οι πελάτες έπρεπε να έχουν συμπληρωμένη την κάρτα τους εννέα φορές σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Μαζί με την δέκατη, μπορούσαν να κάνουν έρωτα δωρεάν», ανέφερε στον τοπικό Τύπο ο επικεφαλής αστυνομικός της επιχείρησης.

Για να γίνει σαφής η αξία του δώρου, ο ίδιος ανέφερε ότι τέτοιες υπηρεσίες κοστίζουν μεταξύ 130 και 180 μαλαισιανών ρινγκίτ (35-40 ευρώ).