ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκος μπήκε σε νοσοκομείο της Κύπρου με κλεμμένη κάρτα νοσηλείας

Τούρκος μπήκε σε νοσοκομείο της Κύπρου με κλεμμένη κάρτα νοσηλείας

Τούρκος έποικος με τις «ευλογίες» Ελληνοκύπριας επιχείρησε να ξεγελάσει τους υπαλλήλους του Μακαρείου Νοσοκομείου χρησιμοποιώντας κλεμμένη κάρτα νοσηλείας για να εξασφαλίσει δωρεάν νοσηλεία. Η διεύθυνση του νοσοκομείου είναι έξω φρενών και έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από τρεις μήνες, όταν η νόμιμη δικαιούχος της κάρτας την είχε απωλέσει. Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η δικαιούχος της κάρτας στο SigmaLive, χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από το Μακάρειο Νοσοκομείο, όπου οι αρμόδιοι την ενημέρωσαν ότι η κάρτα της βρέθηκε στα χέρια αλλοδαπών.

Όταν μετέβη λοιπόν στο νοσοκομείο για να εξακριβώσει τι ακριβώς συνέβη, είδε το ζεύγος των αλλοδαπών, οι οποίοι φέρονται να είναι Τούρκοι έποικοι, και μια Ελληνοκύπρια η οποία τους συνόδευε, να διαπληκτίζονται με τους υπαλλήλους του νοσοκομείου κατηγορώντας τους για ρατσισμό. Μετά από δική μας παρέμβαση, ο Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Μακαρείου και του Γενικού Νοσοκομείου, Δρ Πέτρος Μάτσας, όρισε ερευνών λειτουργό η οποία θα διεξάγει έρευνα.