ΚΟΣΜΟΣ

Ρομπέρτο Μπενίνι: Τι φοβάται περισσότερο από το τέλος του κόσμου;

Ρομπέρτο Μπενίνι: Τι φοβάται περισσότερο από το τέλος του κόσμου;

Χειρότερο από το να έρθει το τέλος του κόσμου, είναι να «κατέβει» και πάλι υποψήφιος ο Μπερλουσκόνι! Αυτό υποστήριξε σχολιάζοντας την πρόθεση του Καβαλιέρε να ξαναείναι υποψήφιος στις ιταλικές εκλογές ο Ιταλός κωμικός ηθοποιός, Ρομπέρτο Μπενίνι.

«Επιστρέφει. Θεέ μου βοήθησέ μας!», φώναξε ο Μπενίνι σε ένα χιουμοριστικού σκετς στη διάρκεια εκπομπής για το ιταλικό σύνταγμα.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω. Αυτό μας έλειπε! Είναι όπως στις ταινίες τρόμου: όταν όλα μοιάζουν ήρεμα εμφανίζεται καρχαρίας, η μούμια, ο Γκοτζίλα! Δεν έχει τίποτε να χάσει, τα έχει κάνει όλα - όργια, δικηγόρους, ανήλικες. Κοιτάει να περάσει καλά!», πρόσθεσε.

Ο κ. Μπενίνι κάλεσε μάλιστα τον νυν πρωθυπουργό της Ιταλίας, Μάριο Μόντι, να συμμετάσχει στην εκπομπή και να ανακοινώσει έστω και ψέματα πως θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, μόνο και μόνο για να κλείσει το δρόμο στον Μπερλουσκόνι.

Ο Μπενίνι αναφέρθηκε με αρκετή δόση ειρωνείας και στην φιλοδοξία που έχει εκφράσει ο Μπερλουσκόνι να γίνει μια ημέρα πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, λέγοντας πως ο μόνος τρόπος για να δει τις φωτογραφίες του σε δημόσια κτίρια είναι «μέσα σε αστυνομικά τμήματα».