ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη! 8χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κλειδωμένο σε κλουβί

Φρίκη! 8χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κλειδωμένο σε κλουβί

Ένα 8χρονο κοριτσάκι βρέθηκε, από τις αστυνομικές αρχές του Μεξικού, κλειδωμένο σε κλουβί μέσα σε ένα τροχόσπιτο, με τη μητέρα να αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου.

Η Σίντι Πατριάρκιας, 33 ετών, και ο φίλος της συνελήφθησαν όταν η αστυνομία ανακάλυψε το κοριτσάκι απομονωμένο στο κλουβί, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Νταν Τρουχίγιο. Όπως δήλωσε, αστυνομικοί έσπευσαν στην περιοχή όπου βρισκόταν το τροχόσπιτο, μετά από πληροφορίες που έδωσε ο εν διαστάσει σύζυγος της γυναίκας στις αρχές. Οι αστυνομικοί βρήκαν το κοριτσάκι κλειδωμένο μέσα σε ένα κλουβί, το οποίο είχε τοποθετηθεί στην κρεβατοκάμαρα του τροχόσπιτου.

Το κλουβί, το οποίο είχε κατασκευαστεί από τον σύντροφο της γυναίκας, διέθετε δύο λουκέτα, ενώ στο εσωτερικό του βρισκόταν ένα μικρό στρώμα. Όπως ανέφερε ο Τρουχίγιο, η μητέρα αντιμετώπιζε ήδη κατηγορίες για κακοποίηση ανηλίκου από αμέλεια. Η Πατριάρκιας αφέθηκε την Τρίτη ελεύθερη με εγγύηση.

Το 8χρονο κοριτσάκι εισήχθη στο νοσοκομείο προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αλλά, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, δεν βρέθηκαν στοιχεία σωματικής κακοποίησης. Όπως ανακοίνωσαν οι ιατροί, το κοριτσάκι πάσχει από μικροκεφαλία, μια κατάσταση όπου η περίμετρος της κεφαλής είναι μικρότερη από το κανονικό.

Ο Τρουχίγιο δήλωσε ότι οι αστυνομικοί υπεύθυνοι για την υπόθεση δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το λόγο για τον οποίο το κοριτσάκι βρισκόταν κλειδωμένο στο κλουβί.