ΚΟΣΜΟΣ

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ουκρανής «Μπάρμπι»

Η σοκαριστική εξομολόγηση της Ουκρανής «Μπάρμπι»

Για μεγάλο διάστημα ο κόσμος αμφισβητούσε την ύπαρξη της Βαλέρια Λουκιάνοβα, πιστεύοντας ότι είναι δημιούργημα ηλεκτρονικού υπολογιστή.


Η τρομακτική ομοιότητά της με την κούκλα Μπάρμπι την καθιέρωσαν στην αρχή σαν μια μεγάλη διαδικτυακή επιτυχία. Ακολούθησαν βίντεο στο YouTube, περιοδικά, φωτογραφήσεις και τώρα η νεαρή Ουκρανή έχει αποκτήσει εκατομμύρια followers στα κοινωνικά δίκτυα, ξεκινώντας μια νέα καριέρα, αυτή της «πνευματικής ηγέτιδας».

Οι πιστοί της την αποκαλούν Amatue, από το όνομα θεότητας του Ήλιου. Γι' αυτούς φέρνει φως στη ζωή τους. Οι επικριτές της την βλέπουν σαν μια γκροτέσκο αντανάκλαση του μοντέρνου κόσμου.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Independent» εξομολογείται ότι εδώ και ένα χρόνο τρέφεται μόνο με υγρά. «Τις τελευταίες εβδομάδες δεν πεινάω καθόλου. Ελπίζω στην τελική φάση να ζω μόνο με αέρα και φως», λέει.

Το πρόσωπό της είναι καλυμμένο με ένα παχύ στρώμα make-up. Στα μάτια φοράει χρωματιστούς φακούς επαφής. Υποστηρίζει ότι η μόνο αισθητική επέμβαση που έχει κάνει ήταν η αύξηση του στήθους της. Πολλοί όμως ισχυρίζονται ότι έχει αφαιρέσει πλευρά, για να πετύχει την απίθανη περιφέρεια μέσης των 43 εκατοστών.

Τα σεμινάρια στα οποία διδάσκει διαλογισμό είναι διαθέσιμα online, ανά διαστήματα όμως διοργανώνονται και σε μεγάλους χώρους. Για παράδειγμα τον επόμενο μήνα θα βρεθεί στη Μόσχα για διήμερη διάλεξη, με είσοδο για τους συμμετέχοντες 70 ευρώ. Εκτός των άλλων, το σεμινάριο θα έχει θέμα «πώς να βρείτε σύντροφο», μέσω του διαλογισμού πάντα.

Σε όσους την κατηγορούν για σχιζοφρενική προσωπικότητα, «κούκλα του σεξ» ή «φρικιό», απαντά: «Δεν ακούω τις κριτικές. Προέρχονται από γυναίκες που δεν είναι χαρούμενες με τη ζωή τους. Δεν έχουν άντρες ή παιδιά. Τις λυπάμαι».

Διαβάστε επίσης:

H πρώτη φωτογράφηση της κοπέλας-Μπάρμπι