ΚΟΣΜΟΣ

Πιστόριους: Πυροβολώ κάποια βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ!

Πιστόριους: Πυροβολώ κάποια βράδια που δεν μπορώ να κοιμηθώ!

Τη στιγμή που ο φόνος της κοπέλας του Πιστόριους συγκλονίζει έρχονται στο φως νέα στοιχεία.

Διαβάστε τι είχε πει ένα χρόνο πριν ο Όσκαρ Πιστόριους για τη σχέση του με τα όπλα σε συνέντευξη που είχε δώσει στους "New York Times".

Η συνέντευξη έγινε στο σπίτι του Πιστόριους στη Νότιο Αφρική τον Δεκέμβριο του 2011, ενώ ο δημοσιογράφος είχε περάσει αρκετές μέρες εκεί. Τότε ο 26χρονος Νοτιοαφρικανός αθλητής του είχε αναφέρει πως το προηγούμενο βράδυ είχε χτυπήσει ο συναγερμός του σπιτιού και χρειάστηκε να κατέβει με το όπλο του για να ελέγξει την κατάσταση, ωστόσο αποδείχθηκε πως δεν ήταν τίποτα.

«Τον ρώτησα τι είδους όπλου είχε, το οποίο φάνηκε σαν ένδειξη ότι με ενδιαφέρουν τα όπλα» ανέφερε στην συνέντευξη ο δημοσιογράφος. «Του είπα ότι δεν είχα όπλο, αλλά ο Πιστόριους με ρώτησε αν έχω πυροβολήσει ποτέ. Δεν είχα!» συνέχισε.

Τότε ο Πιστόριους του πρότεινε να πάνε σε πεδίο βολής. «Έφερε ένα πιστόλι 9 χιλιοστών και δυο κουτιά σφαίρες. Μπήκαμε στο αυτοκίνητο και πήγαμε σε ένα κοντινό πεδίο βολής, όπου μου καθοδήγησε στο πώς να πυροβολώ σωστά. Ο Πιστόριους ήταν πολύ καλός εκπαιδευτής. Μετά από μερικές βολές πλησίαζα το κέντρο του στόχου, κάτι που τον ενθουσίασε, "Ίσως θα πρέπει να το κάνεις πιο συχνά" μου είπε. "Αν εξασκηθείς, θα μπορούσες να γίνεις ...θανατηφόρος". Τον ρώτησα πόσο συχνά έρχεται εδώ. "Μόνο κάποιες φορές που δεν μπορώ να κοιμηθώ, έρχομαι και πυροβολώ" τόνισε».

Διαβάστε επίσης:

Σοκ: Ο Όσκαρ Πιστόριους σκότωσε τη σύντροφό του