ΚΟΣΜΟΣ

Κορυφαίος παρουσιαστής "παραδίδει" σε παράλυτο φοιτητή

Κορυφαίος παρουσιαστής "παραδίδει" σε παράλυτο φοιτητή
Ο Τόμας Γκότσαλκ, 60 ετών, μια προσωπικότητα...

Ο Τόμας Γκότσαλκ, 60 ετών, μία προσωπικότητα της γερμανικής τηλεόρασης γιά 25 έτη, ανακοίνωσε δημόσια ότι η παρουσία του στην εκπομπή "Στοιχηματίζετε;" θα τελειώσει το θέρος φέτος, αφού όμως ο 23χρονος φοιτητής Σάμιουελ Κοχ τέλη '10 προσπάθησε γιά την ίδια εκπομπή, να πηδήξει πάνω από αρκετά αυτοκίνητα, με τεχνητή βοήθεια αλλά, τελικά, κτύπησε στη σπονδυλική στήλη μένοντας γιά την υπόλοιπη ζωή του τετραπληγικός...

Οταν συνέβη αυτό, σε 'ζωντανή΄κάλυψη, η μετάδοση της εκπομπής διακόπηκε πολύ λίγη ώρα μετά--μία "πρώτη" γιά τη γερμανική τηλεόραση.

"Εχασα, μετά απ αυτά, την καλή διάθεσή μου...θα κάνω μία εκπομπή από τη Μαγιόρκα και σταματώ" τόνισε ο Γκότσαλκ, που την εκπομπή του πρόβαλε η δημόσια τηλεόραση ZDF.

Η εκπομπή "Στοιχηματίζετε;" τα τελευταία 25 έτη είχε τον Γκότσαλκ γιά παρουσιαστή, ενώ τα πρώτα πέντε χρόνια προβολής της είχε διαφορετικό παρουσιαστή.

Η διεύθυνση του καναλιού ανακοίνωσε σήμερα πως θέλει να συμπεριληφθεί στο ερχόμενο πρόγραμμά της η εκμπομπή αυτήν, μ άλλον παρουσιαστή, αφού έχει έναν μέσον όρο τηλεθέασης περίπου 11 εκατομμύρια τηλεθεατές, έστω κι αν κάποτε είχε ακόμα μεγαλύτερη τηλεθέαση...

Τελευταία ο Γκότσαλκ είχε καλεσμένη του την πρώτη κυρία της Γαλλίας Κάρλα Μπρούνι-Σαρκοζί, όταν κυκλοφόρησε το δισκογραφικό της άλμπουμ.

Πηγή: newscode.gr