ΚΟΣΜΟΣ

Nεαρή καταγγέλλει: Οι γιατροί μου έκλεψαν το μωρό στη γέννα

Nεαρή καταγγέλλει: Οι γιατροί μου έκλεψαν το μωρό στη γέννα

Μία αγωνιώδης κραυγή απόγνωσης έρχεται στο φως της δημοσιότητας από μίανεαρή Βραζιλιάνα η οποία καταγγέλλει πως οι γιατροί της έκλεψαν το μωρό της στη διάρκεια της γέννας.

Οι γιατροί της είπαν πως η εγκυμοσύνη της δεν ήταν υπαρκτή, αλλά περισσότερο «ψυχολογική».Η Λαγιάνε Σάντος λάμβανε κανονικά θεραπεία από γυναικολόγο καθόλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Μάλιστα, ο γυναικολόγος μετρούσε και τους χτύπους της καρδιάς του εμβρύου.Οι τελευταίοι δε υπέρηχοι έδειχναν πως έφερε έμβρυο ύψους 42 εκατοστών.

Μαζί με τον 28χρονο σύζυγό της, Λουρίβαλ Άλβες, μετακόμισαν σε μεγαλύτερο σπίτι,ξόδεψαν περισσότερα από 2.000 ευρώ για έπιπλα και ρούχα για το παιδί που θα έφερναν στον κόσμο.

Ενώ διένυε την 38η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε μαιευτήριο Santa Casa de Maua του Σάο Πάολο με φρικτούς πόνους κι αιμορραγία.

Οι γιατροί διαπίστωσαν αποκόλληση του πλακούντα, ενώ της έγινε και υπέρηχος. Λίγο πριν μπει στο χειρουργείο, ζήτησε από τους γιατρούς να ενημερώσουν τον άνδρα της, καθώς ήθελε να είναι παρών τη στιγμή του τοκετού.

Ο άνδρας της μπήκε μαζί της στο χειρουργείο και με έκπληξη πληροφορήθηκε από τους γιατρούς πως ο αμνιακός σάκος της συζύγου του ήταν άδειος.