ΚΟΣΜΟΣ

Δείτε την ομοιότητα του Ομπάμα με τον Διάβολο του History Channel!

Δείτε την ομοιότητα του Ομπάμα με τον Διάβολο του History Channel!

Η σατανική σύμπτωση εντοπίστηκε στη μίνι-σειρά «Η Βίβλος» του τηλεοπτικού δικτύου.


Η πρεμιέρα της μίνι-σειράς του History Channel, στις 3 Μαρτίου, συγκέντρωσε 14 εκατομμύρια τηλεθεατών. Ωστόσο, ο μεγάλος ντόρος έγινε μετά την προβολή του επεισοδίου της Κυριακής, στο οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη σειρά ο Διάβολος. Πολλοί έμειναν σαστισμένοι μπροστά στις οθόνες τους, καθώς ο ηθοποιός που έπαιζε τον Διάβολο ήταν «φτυστός» ο πρόεδρος Ομπάμα, αλλά κάποια χρόνια μεγαλύτερος.

Γρήγορα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν φωτιά, με διάσημους, σχολιαστές των μίντια και απλούς ανθρώπους να λένε τη γνώμη τους για την ομοιότητα.

Πολλοί σημείωσαν ότι και στη σειρά του HBO «Game of Trones» είχε χρησιμοποιηθεί ένα «ομοίωμα» του προσώπου του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους, σε μια φρικιαστική σκηνή.

Το History Channel αντέδρασε άμεσα, απορρίπτοντας ότι υπήρξε σκοπιμότητα στις όποιες ομοιότητες. «Το History Channel τρέφει το μέγιστο σεβασμό προς τον πρόεδρο Ομπάμα. Η σειρά είναι διεθνής παραγωγή με ποικίλο καστ και σημαντικούς ηθοποιούς. Είναι ατυχές το γεγονός ότι έγινε αυτή η λανθασμένη σύνδεση. Σκοπός της 'Βίβλου' είναι να παρουσιάσει στον κόσμο την πλούσια και βαθιά ιστορία της», αναφέρει η ανακοίνωση του δικτύου.

Δείτε τη φωτογραφία: