ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Το «τέρας» του Κλίβελαντ είχε σκοτώσει και τη γυναίκα του

ΣΟΚ: Το «τέρας» του Κλίβελαντ είχε σκοτώσει και τη γυναίκα του

Συγκλονιστικές λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωή και τον χαρακτήρα του Άριελ Κάστρο βγαίνουν κάθε μέρα στη δημοσιότητα. Ο άντρας που κρατούσε κλεισμένες για πάνω από 10 χρόνια, τρεις γυναίκες στο υπόγειο του σπιτιού στο Οχάιο, φέρεται να κακοποιούσε και τη γυναίκα του!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο συγκεκριμένος άντρας, έλεγχε τη γυναίκα του σε σημείο βασανισμού, καθώς, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «της έλεγε πότε θα φάει, τι θα φάει, με ποιον μπορεί να κάνει παρέα και με πότε μπορούσε να βγει από το σπίτι».

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό περιστατικό που δείχνει την εμμονή του με τη γυναίκα του, είναι πως απαίτησε να μπει σε ένα μεγάλο κουτί από χαρτόνι και να μην βγει από εκεί, παρά μόνο όταν εκείνος της το πει!

Επίσης, ο Κάστρο, δεν της επέτρεπε να φορά φούστες πάνω από το γόνατο, ενώ, είχε ορκιστεί πως θα τη σκοτώσει σε περίπτωση που προσπαθήσει να τον εγκαταλείψει! Έτσι, εκείνη, έμεινε στο πλευρό του, παρά τις δύσκολες καταστάσεις τις οποίες βίωνε καθημερινά.

Η Γκριμίλντα, όπως ήταν το όνομα της συζύγου του, πέθανε πέρυσι, λόγω σοβαρών τραυμάτων που είχε στο σώμα της, τα οποία, σύμφωνα με τους συγγενείς του προήλθαν από τον ίδιο τον Άριελ Κάστρο. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως η άτυχη γυναίκα είχε σπασμένη μύτη, σπασμένα πλευρά και πως ο θάνατός της προήλθε μετά από αιμάτωμα στην περιοχή του εγκεφάλου.

Επίσης, οι συγγενείς αναφέρουν, πως δεν ήταν η πρώτη φορά που την έβλεπαν να υποφέρει από τραυματισμούς. Δύο φορές της είχε σπάσει τα δόντια, ενώ δύο ακόμη φορές είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο με εξάρθρωση ώμου, σύμφωνα με έκθεση του δικαστηρίου το 2005.

Μιλώντας στο αμερικανικό μέσο, η αδελφή της Γκριμίλντα, Ελίδα Καραμπάγιο (44 ετών) δήλωσε: «Η αδελφή μου θα ήταν ζωντανή σήμερα αν δεν υπήρχε αυτός. Δεν θέλω ούτε να του μιλήσω. Οι λέξεις δεν μπορούν να εκφράσουν αυτό που πραγματικά κρύβω μέσα μου» ήταν τα λόγια της.

Και συνέχισε: «Κρύβει τόσο μίσος μέσα του. Δεν αξίζει καν να λέγεται πατέρας». Μάλιστα, στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εμμονή που έδειχνε ο άντρας αυτός με τη γυναίκα του, ενώ τόνισε πως την ανάγκαζε να ντύνεται σαν γυναίκα του 1920, ώστε να μην προκαλεί.

Επίσης, ανέφερε, πως την είχε υπό τον απόλυτο έλεγχο, κρατώντας τη μέσα στο σπίτι τους, αλλά και πως εκείνη δεν κατάφερε ποτέ να κάνει φίλους, λόγω της πίεσης που δεχόταν.

Διαβάστε επίσης:

Τη θανατική ποινή αντιμετωπίζει ο απαγωγέας του Κλίβελαντ

Σοκ: Ο απαγωγέας γρονθοκοπούσε τις γυναίκες για να αποβάλουν

ΗΠΑ: «Γιόρταζαν» την ημέρα της απαγωγής σαν τα νέα τους γενέθλια

ΗΠΑ: Η στιγμή που η αστυνομία βρίσκει τις τρεις απαχθείσες γυναίκες