ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ υποδύεται έναν «πρόστυχο» Ντομινίκ Στρος Καν

Ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ υποδύεται έναν «πρόστυχο» Ντομινίκ Στρος Καν

Στην επέτειο των δύο χρόνων από τη σύλληψη του Ντομινίκ Στρος Καν στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης δημοσιοποιήθηκε το τρέιλερ της ταινίας για τον πρώην ισχυρό άνδρα του ΔΝΤ, που αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια την «πρόστυχη» σεξουαλική του ζωή.


Πρωταγωνιστής στην ταινία «Καλώς ήλθατε στη Νέα Υόρκη» είναι ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ, ο οποίος υποδύεται έναν τρελό για σεξ Στρος Καν που οδηγείται μέχρι την καταστροφή.

Το τρέιλερ της ταινίας έκανε την Πέμπτη ανεπίσημη πρεμιέρα στο διαδίκτυο, όμως λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίησή του αποσύρθηκε, καθώς –όπως αποδείχτηκε- η πρωτοβουλία δεν ανήκε στην εταιρεία παραγωγής.

Ωστόσο, όσοι πρόλαβαν να δουν τις σκηνές κατάλαβαν ότι πρόκειται για ιδιαιτέρως τολμηρή ταινία, η οποία με αφορμή την περιπέτεια του DSK στα δικαστήρια και τις φυλακές της Νέας Υόρκης, όταν ήταν κατηγορούμενος για το βιασμό της καμαριέρας στο ξενοδοχείο Σοφιτέλ, επικεντρώνει στην αδυναμία του για σεξουαλικά όργια.

Τα μεθυσμένα όργια με καλλονές αποτελούν κεντρικό θέμα στην ταινία του σκηνοθέτη Έιμπελ Φεράρα. Σε μια σκηνή, ο Στρος Καν είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι, περικυκλωμένος από εξαντλημένες ιερόδουλες. Ο φίλος του, ο οποίος συμμετείχε στο όργιο, τον ρωτάει: «Γιατί τα κάνεις όλα αυτά;» και ο κινηματογαφικός Στρος Καν απανταέι: «Και τι ήθελες, να παίζω γκολφ;».

Η ταινία επίσης δίνει τη δική της εκδοχή των γεγονότων μέσα στη σουίτα του Σοφιτέλ, μεταξύ του Στρος Καν και της καμαριέρας Ναφισάτου Ντιαλό. Στην πραγματική ζωή, το σκάνδαλο που έφερε την καταστροφή της πολιτικής καριέρας του DSK, έληξε με εξωδικαστικό συμβιβασμό μεταξύ των δύο μερών. Ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ κατέβαλε αποζημίωση 6 εκατομμυρίων δολαρίων στην καμαριέρα, λίγα 24ωρα πριν ξεκινήσει η δίκη.