ΚΟΣΜΟΣ

Αστυνομικοί κλήθηκαν να απομακρύνουν μία ...

Αστυνομικοί κλήθηκαν να απομακρύνουν μία ...

Η Λόλα η γαϊδουρίτσα είναι η μεγάλη σταρ μιας θεατρικής παράστασης που παρουσιάζεται στις Βρυξέλλες, όμως το... γκάρισμά της δεν ενθουσίασε καθόλου τους γείτονές της, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία ζητώντας να την απομακρύνουν από το μπαλκόνι του πολιτιστικού κέντρου όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα.

Η «πρωταγωνίστρια» του έργου που παρουσιάζεται στο Αραβικό Πολιτιστικό Κέντρο της βελγικής πρωτεύουσας ζει στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου κτιρίου. Οι υπάλληλοι του Κέντρου της δίνουν νερό με έναν κουβά και έχουν στρώσει άχυρα ώστε να κάνουν λίγο πιο άνετη τη διαβίωσή της.

Όμως η αστυνομία κάλεσε τον ιδιοκτήτη της και ζήτησε να μεταφερθεί η Λόλα στο εσωτερικό του κτιρίου, αφού οι γείτονες διαμαρτυρήθηκαν για τον θόρυβο.

Παρά την παρέμβαση της αστυνομίας, η Λόλα παρέμενε και σήμερα στο μπαλκόνι και η διευθύντρια του Κέντρου εμφανίστηκε πολύ εκνευρισμένη, κατηγορώντας τους γείτονες για «παρέμβαση». Όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους γιατί η γαϊδουρίτσα παραμένει έξω, η Χάουα Τζαμπιλί απάντησε ότι «χρειάζεται αέρα».

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας των Βρυξελλών είπε ότι οι αστυνομικοί θα επιστρέψουν μαζί με κτηνιάτρους της υπηρεσίας προστασίας των ζώων και θα απομακρύνουν τη Λόλα εάν το Κέντρο δεν συμμορφωθεί με την εντολή.

Η Λόλα εμφανίζεται στο έργο «Ο Παλαιστίνιος», μια παράσταση που θα παίζεται μέχρι και αύριο στο Αραβικό Πολιτιστικό Κέντρο.