ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο: Επέστρεψαν μωρό που είχε απαχθεί σε λάθος οικογένεια!

Απίστευτο: Επέστρεψαν μωρό που είχε απαχθεί σε λάθος οικογένεια!

Μετά από πενήντα χρόνια, το FBI ανοίγει ξανά μια υπόθεση απαγωγής ενός νεογέννητου που είχε απαχθεί το 1964 και η αστυνομία πίστευε ότι το είχε επιστρέψει στους γονείς του.


Ο Paul Fronczak, 49 ετών σήμερα, για πολλά χρόνια αναρωτιόταν γιατί δεν μοιάζει καθόλου με τη μητέρα ή τον πατέρα του.

Νωρίτερα φέτος, ο Paul και οι γονείς του έκαναν τεστ DNA και το αποτέλεσμα τους άφησε άναυδους: δεν ήταν αυτός το παιδί που είχαν χάσει.

Τον Απρίλιο του 1964 το δικό τους μωρό είχε απαχθεί μέσα από το μαιευτήριο του Σικάγο, λίγο μετά τη γέννησή του. Μετά από έρευνες περίπου ενός χρόνου, οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο ζευγάρι ένα μωρό που έμοιαζε στον Πολ και βρέθηκε στο Νιου Τζέρσεϊ. Η «αναγνώριση» βασίστηκε κυρίως στα μυτερά αυτιά του μωρού, χαρακτηριστικό σημάδι επίσης του νεογέννητου Πολ.

Επειδή ακόμα και τότε η ταυτότητα του βρέφους δεν είχε εξακριβωθεί, οι γονείς αναγκάστηκαν να υιοθετήσουν το ενός έτους αγόρι.

Ο 49χρονος άνδρας περιμένει τώρα από το FBI να μάθει την πραγματική του ταυτότητα, ενώ οι θετοί γονείς του δηλώνουν ότι δεν αντέχουν να ξαναπεράσουν μια τέτοια διαδικασία. «Δεν ξέρω ποιος είμαι, ποια είναι η ηλικία μου ή η εθνικότητά μου, όλα αυτά τα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα», υποστήριξε ο ίδιος.

Διαβάστε επίσης:

Τανζανία: Επίθεση με οξύ σε 18χρονες Βρετανίδες

Σοκ: Ο πύθωνας μύρισε οσμή ζώων και επιτέθηκε στα δύο αγόρια

Γουατεμάλα: Σπουδαία ανακάλυψη σε αρχαία πόλη των Μάγια