ΚΟΣΜΟΣ

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (video)

Ένοπλος άνοιξε πυρ στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (video)

Συναγερμός έχει σημάνει στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX), μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σε έναν από τους τερματικούς σταθμούς, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον τρεις άνθρωποι.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ μεταδίδουν εικόνες από το αεροδρόμιο, στις οποίες διακρίνονται επιβάτες να τρέχουν από τους Τερματικούς Σταθμούς 2 και 3, μετά τους πυροβολισμούς που σημειώθηκαν λίγα λεπτά μετά τις 9 το πρωί, τοπική ώρα.

Το τοπικό κανάλι CBS μετέδωσε ότι τρεις άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία και ο ένας από αυτούς φέρει τραύμα από σφαίρα στο πόδι. Σύμφωνα με την πηγή αυτή, ένας άνδρας οπλισμένος με τουφέκι κατάφερε να περάσει από τα μέτρα ασφαλείας του αεροδρομίου και να ανοίξει πυρ στο χώρο. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε τον δράστη.

Η διεύθυνση του αεροδρομίου έγραψε στο λογαριασμό της στο Twitter ότι "ένα επεισόδιο είναι σε εξέλιξη στο LAX" και ότι στο χώρο έχουν αναπτυχθεί δυνάμεις της αστυνομίας.
Ένας επιβάτης, ο Ρόμπερτ Πέρες, δήλωσε στο CBS ότι άνδρες της υπηρεσίας ασφαλείας του αεροδρομίου άρχισαν να φωνάζουν ότι υπήρχε στον τερματικό σταθμό ένας ένοπλος.

«Άκουσα έναν κρότο και όλοι έπεσαν στο έδαφος», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πυροβολισμοί στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες