ΚΟΣΜΟΣ

Σοκάρει ο θάνατος 22χρονου φοιτητή: Τον συνέθλιψε σκουπιδιάρικο

Σοκάρει ο θάνατος 22χρονου φοιτητή: Τον συνέθλιψε σκουπιδιάρικο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου ενός φοιτητή από τον Καναδά, ο οποίος μια ημέρα μετά την άφιξή του στη Βρετανία για να σπουδάσει βρέθηκε νεκρός!

Ο 22χρονος Garrett Elsey είχε βγει το βράδυ της 1ης Οκτωβρίου με ένα φίλο του να γιορτάσει την εγγραφή του στο πανεπιστήμιο και την επόμενη μέρα βρέθηκε συνθλιμμένος μέσα σε ένα σκουπιδιάρικο.

Η νεκροψία έδειξε πως ο άτυχος νέος υπέφερε από υποθερμία πριν πεθάνει αλλά και πως όταν κατέληξε στην πρέσα του απορριμματοφόρου ήταν ακόμα ζωντανός, γεγονός που επιβεβαιώνουν οι αυτόπτες μάρτυρες που τον άκουσαν να ουρλιάζει!

Ο Elsey είχε μόλις τακτοποιήσει τα πράγματά του στην φοιτητική εστία, όταν αποφάσισε να βγει για φαγητό σε μια πιτσαρία, με τον φίλο του Gareth Lewis-Jones.

«Μετά την πιτσαρία πήγαμε σε μια παμπ όπου συνεχίσαμε να πίνουμε μπύρες και άλλα ποτά. Μετά πήγαμε σε ένα κλαμπ να χορέψουμε, αλλά δεν είχαμε μεθύσει», λέει συντετριμμένος ο φίλος του.

Όπως φαίνεται, όταν έφυγαν από το κλαμπ, ο νεαρός δεν πήρε κάποιο ταξί για να επιστρέψει στην φοιτητική εστία αλλά έψαξε κάποιο μέρος για να προφυλαχτεί από το κρύο και έτσι κατέληξε στον κάδο απορριμάτων.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε πως γύρω στις 5.30 το ξημέρωμα άκουσε ένα θόρυβο σαν κάποιος να έπεσε στο οδόστρωμα και στις 7.15 οι εργαζόμενοι που περισυνέλεξαν τον κάδο δεν είδαν τον νεαρό που βρισκόταν εντός του, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο απορριμματοφόρο και να βρει τραγικό θάνατο.