ΚΟΣΜΟΣ

Βαλερί Τριερβελέρ: «Αν με αφήσει ο Φρανσουά Ολάντ, θα μείνω άστεγη»

Βαλερί Τριερβελέρ: «Αν με αφήσει ο Φρανσουά Ολάντ, θα μείνω άστεγη»

Η Βαλερί Τριερβελέρ, δήλωσε στους φίλους της, πως φοβάται ότι θα μείνει άστεγη, αν χωρίσει με τον Φρανσουά Ολάντ, την ώρα που ο Γάλλος Πρόεδρος ισχυρίζεται ότι θέλει «περισσότερο χρόνο» προτού αποφασίσει για τη σχέση τους.

Η Τριερβελέρ, 48 ετών, μετά το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, πέρασε το βράδυ στην κατοικία του ζεύγους στο Pavillon de la Lanterne, ένα προεδρικό καταφύγιο στις Βερσαλλίες, στα προάστια του Παρισιού, έχοντας συμφωνήσει με τον Ολάντ πως μπορεί να παραμείνει μέχρι να συνέλθει.

«Της είπε ότι χρειάζεται περισσότερο χρόνο» έγραψε η Καθρίν Σουάμπ, αναπληρώτρια εκδότης του περιοδικού Paris Match, στο οποίο εργάζεται η Τριερβελέρ. «Συμφώνησαν ότι μπορεί να 'περιμένει' στο La Lanterne. Να περιμένει όμως τι; Εκεί έγκειται το πρόβλημα».

Το διαμέρισμα στο οποίο το ζευγάρι μένει πριν ακόμη από τις προεδρικές εκλογές το 2012, στο κεντρικό Παρίσι, φέρεται να είναι στο όνομα του Ολάντ.

«Θα εξακολουθεί να είναι το σπίτι της; Μπορείτε να φανταστείτε το άγχος» δήλωσε η Σουάμπ.

Αβέβαιη για το μέλλον της και καταρρακωμένη από την απιστία του Ολάντ, η Τριερβελέρ, ανέκτησε τη δύναμή της με τη βοήθεια του jambon-coquillettes, μακαρόνια με τυρί και ζαμπόν και επισκέψεις από τα τρία παιδιά της και τη μητέρα της.

Στο περιοδικό Journal du Dimanche, της Κυριακής, πηγές του Προέδρου αναφέρουν πως το ζευγάρι προετοιμάζει το έδαφος για έναν «αναπόφευκτο χωρισμό».

Ωστόσο, η ίδια η Τριερβελέρ, ενημέρωσε τους δημοσιογράφους πως θέλει να παλέψει για να σώσει τη σχέση της, καθώς θεωρεί τον εαυτό της, ως μια δεύτερη Χίλαρι Κλίντον.

Αλλόφρων, ταπεινωμένη, βρίσκεται ανάμεσα στην αγωνία και την οργή. Σήμερα η Βαλερί Τριερβελέρ είναι ίσως στο τέλος μιας πορείας» γράφει το Paris Match προφανώς βασισμένο σε συνομιλίες μεταξύ της Τριερβελέρ και των συνεργατών της στο περιοδικό.