ΚΟΣΜΟΣ

Το... call girl που «ανακουφίζει» τους ηγέτες στο Νταβός

Το... call girl που «ανακουφίζει» τους ηγέτες στο Νταβός

Τι κάνουν οι ηγέτες στα διαλείμματα του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Nταβός της Ελβετίας. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ περιοδικού, καλλίγραμμες καλλονές προσφέρονται από γραφεία γνωριμιών της περιοχής για να «ανακουφίσουν» τους πολιτικούς ηγέτες που μετά από το άγχος των οικονομικών δεικτών έχουν... ανάγκη για στιγμές χαλάρωσης.

Μία από τις κοπέλες αυτές είναι και η Ιταλικής καταγωγής Μόνικα, η οποία φιγουράρει πρώτη στην αρχική σελίδα κορυφαίου site γνωριμιών της Ελβετίας.

Η νεαρή καλλονή γεννήθηκε πριν από 24 έτη κάτω από το ζώδιο του Ζυγού, έχει ύψος 1.70 και ζυγίζει 50 κιλά. Τα αγαπημένα της ποτά είναι η σαμπάνια και το μαρτίνι και τρέφεται με σούσι.

Η νεαρή παρουσιάστηκε προσφάτως σε ειδικό αφιέρωμα του περιοδικού Blick αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Λατρεύω τη δουλειά μου. Κερδίζω 700 ευρώ για κάθε ραντεβού». Η ίδια αναφέρει πως τα τελευταία δύο χρόνια έχει προσφέρει την ηδονή σε αρκετούς μεγάλους άνδρες του παγκόσμιου πολιτικού και επιχειρηματικού κόσμου, αφήνοντάς τους μάλιστα απόλυτα ευχαριστημένους.

Όπως ανέφερε, ο πελάτης νοικιάζει δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο και για 700 ευρώ «αγοράζει» μία ή δύο ώρες συντροφιά μαζί της.