ΚΟΣΜΟΣ

Καλά νέα για τον Σουμάχερ: Ανοιγόκλεισε τα μάτια του

Καλά νέα για τον Σουμάχερ: Ανοιγόκλεισε τα μάτια του

Θετική εξέλιξη για την πορεία της υγείας του πρώην πιλότου της F1 - Η μάνατζέρ του, Σαμπίνε Κεμ, επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Μίχαελ Σουμάχερ αφυπνίζεται από το τεχνητό κώμα

Η μάνατζερ του Σουμάχερ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι οι γιατροί επιχειρούν να τον αφυπνίσουν από το κώμα, μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Εντωμεταξύ, όπως αναφέρει νεότερο δημοσίευμα της εφημερίδας «L' Equipe», ο οργανισμός του Μίκαελ Σουμάχερ αντιδρά θετικά στη σταδιακή αφύπνισή του από το τεχνητό κώμα στο οποίο βρίσκεται από τις 29 Δεκεμβρίου, όταν τραυματίστηκε στο κεφάλι κάνοντας σκι.

1158125-18147285-640-360

Σύμφωνα ακόμα με τα γαλλικά ΜΜΕ, η διαδικασία επαναφοράς του έχει αρχίσει με τη μείωση των φαρμάκων από τη Δευτέρα και το πρώτο ενθαρρυντικό σημάδι ήταν ότι ανοιγόκλεισε τα μάτια του.

Ε

Πρόκειται ασφαλώς για ένα μικρό - αλλά πολύ θετικό - βήμα, όπως υπογραμμίζουν τα δημοσιεύματα.

Χθες το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ εξέδωσε νέα οδηγία προς τους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου ζητώντας εχεμύθεια για την πορεία της υγείας του Σουμάχερ, προκειμένου να μην ασκείται μεγαλύτερη πίεση από τα ΜΜΕ στην οικογένεια και τους γιατρούς.

Εδώ και δυο εβδομάδες από την οικογένειά του Σουμάχερ -όπως και από την μάνατζερ του- είχαν σταματήσει να βγαίνουν πληροφορίες για την υγεία του Γερμανού πιλότου, ενώ τονιζόταν πως οποιαδήποτε πληροφόρηση δεν προέρχεται από τους γιατρούς πρέπει να αντιμετωπίζεται σαν φημολογία.

Διαβάστε επίσης:

Σουμάχερ: «Εικασίες» τα δημοσιεύματα για την κατάσταση της υγείας του

Αποφάσισαν να «ξυπνήσουν» τον Σουμάχερ από το κώμα