ΚΟΣΜΟΣ

Μπόρις Τζόνσον: Ο Κλούνεϊ είναι νοσταλγός του Χίτλερ

Μπόρις Τζόνσον: Ο Κλούνεϊ είναι νοσταλγός του Χίτλερ

Αρκετά επεισόδια θα υπάρξουν απ' ότι φαίνεται στο σίριαλ με τις δηλώσεις του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος υποστήριξε ότι τα Μάρμαρα του Παρθενώνα θα πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Evening Standard, ο Τζόνσον, σχολίασε τις δηλώσεις του πρωταγωνιστή του Χόλιγουντ, λέγοντας: "Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. (Ο ηθοποιός) Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο".

"Κάποιος πρέπει επειγόντως να αποκαταστήσει τα μάρμαρα του Τζορτζ Κλούνεϊ. Συνδέει μία ταινία για τα έργα τέχνης που λεηλατήθηκαν από τους Ναζί, χωρίς να συνειδητοποιεί ότι ο Χέρμαν Γκέρινγκ είχε σχέδια να λεηλατήσει το Βρετανικό Μουσείο», συνέχισε το παραλήρημά του και συμπλήρωσε : ''Και που θα έστελναν οι Ναζί τα Ελγίνεια; Στην Αθήνα. Αυτός ο Κλούνεϊ δεν υποστηρίζει τίποτα άλλο από την ατζέντα του Χίτλερ για τους πολιτιστικούς θησαυρούς του Λονδίνου. Θα έπρεπε να τυλίξει το σενάριο του Χόλιγουντ και να παραμείνει κολλημένος στην ιστορία".

Διαβάστε επίσης:

Τζορτζ Κλούνεϊ και Μπιλ Μάρεϊ υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ: Ο Κλούνεϊ δεν γνωρίζει την ιστορία των Μαρμάρων

Τ. Κλούνι: Δίκαιο αίτημα η επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα (vid)