ΚΟΣΜΟΣ

38χρονη έχει στόχο ζωής να γίνει μια... άμυαλη Barbie

38χρονη έχει στόχο ζωής να γίνει μια... άμυαλη Barbie

Μια 38χρονη γυναίκα από την Καλιφόρνια έβαλε σκοπό της ζωής της να γίνει μια χαζή και άμυαλη Barbie και για να το πετύχει φούσκωσε σε υπερβολικό βαθμό το στήθος της, έβαψε τα μαλλιά της ξανθά και ξεκίνησε υπνοθεραπεία που της ανθυποβάλλει ότι είναι αυτό που θέλει

Η Μπλόντι Μπένετ- το Μπλόντι είναι το νέο της όνομα- είναι πρώην μοντέλο και ξόδεψε 20.000 ευρώ για να μεγαλώσει το στήθος της και να το φτάσει στο δυσθεώρητο μέγεθος 32JJ. Στόχος της είναι να γίνει το πρότυπο γυναικείας βλακείας και γι΄αυτό παραιτήθηκε από την δουλειά της και βγάζει λεφτά στέλνοντας φωτογραφίες της σε πλούσιους άντρες, όπου είναι ντυμένη Barbie.

Εκτός από το στήθος, φουσκώνει τα χείλια της, ρίχνει σπρέι μαυρίσματος στο σώμα της και κάνει υπνοθεραπεία μια φορά τη βδομάδα με τελική κατάληξη να μειωθεί η εγκεφαλική της λειτουργία. «Πρόσφατα πήγα να πάρω έναν φίλο από το αεροδρόμιο και δεν ήξερα αν πρέπει να πάω στις αφίξεις ή τις αναχωρήσεις. Πριν λίγες μέρες οδηγούσα 3 ώρες για να πάω στη μαμά μου γιατί έχασα το δρόμο» λέει με περηφάνια η Μπένετ.

Ο λόγος που τα κάνει όλα αυτά είναι γιατί έχει μανία με τη Barbie και θέλει να της μοιάσει: «Πολλές γυναίκες συμπεριφέρονται και ντύνονται σαν την Barbie, αλλά εγώ είπα να το πάω στο επόμενο επίπεδο.Θέλω οι άντρες να μου φέρονται σαν πλαστική κούκλα και το να είμαι άμυαλη είναι το βασικό στοιχείο» υπερθεματίζει και αγνοεί για τις κριτικές, λέγοντας ότι η αλλαγή της θα γίνει από πάνω μέχρι κάτω, από το μεδούλι μέχρι το δέρμα.