ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: Κλείδωσε τη γυναίκα του στο σπιτάκι του κήπου επειδή…

Αγγλία: Κλείδωσε τη γυναίκα του στο σπιτάκι του κήπου επειδή…

Στο ειδώλιο του κατηγορουμένου θα κάτσει ένας άντρας από το Cornwall της Αγγλίας, καθώς κλείδωσε τη γυναίκα του στο σπιτάκι του κήπου επειδή δεν σταματούσε να τραγουδά το τραγούδι του Beverley Salmon «Ding dong, the witch is dead», μετά το θάνατο της μητέρας του!

«Ποτέ δεν τα πήγαινε καλά, ούτε με τη μητέρα μου, ούτε και με τους υπόλοιπους συγγενείς μου. Όταν αυτή πέθανε, ήταν απαίσια και δεν μου πρόσφερε καμία ψυχολογική υποστήριξη», τόνισε χαρακτηριστικά ο «ευφάνταστος» 42χρονος Άγγλος, ο οποίος αφού πέταξε έξω από το σπίτι όλα τα πράγματα της πρώην (λογικά) γυναίκας του, την κλείδωσε στο σπιτάκι του κήπου τους, σύμφωνα με την εφημερίδα West Briton.

Και μπορεί η άτυχη γυναίκα να κατέφερε να δραπετεύσει από το ξύλινο σπιτάκι, ωστόσο την περίμεναν νέα βάσανα όταν επέστρεψε στο σπίτι της. Ο Σάλμον, λοιπόν, όχι μόνο την έδεσε στο κρεβάτι, αλλά την έπιασε σφιχτά από το λαιμό, πριν αρχίσει να στριφογυρνά το στήθος της!

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δεν έχει προηγούμενες καταδίκες, ως πραγματικός… άντρας που τιμά τα παντελόνια του (;) παραδέχθηκε την ενοχή του, κατηγορώντας τη γυναίκα του ότι είχε εξωσυζυγική σχέση, ενώ όταν απεβίωσε η μητέρα του δεν ήταν υποστηρικτική, τραγουδώντας συνέχεια το τραγούδι του Beverley Salmon «Ding dong, the witch is dead»!

Διαβάστε ακόμα:

Αυτός είναι ο χειρότερος ληστής όλων των εποχών...

Έγινε πατέρας 98 παιδιών με... (βίντεο)